...Bardzo prosze:
http://www.soundsonline-europe.com/22nd-Anniversary-Sale-Eligible-Products-p-242.html?nl=20100712&id=6d907741ec88f2cbeb0c939e086248c1...
Ktoś wie jak długo trwa ta promocja?
...Bardzo prosze:
http://www.soundsonline-europe.com/22nd-Anniversary-Sale-Eligible-Products-p-242.html?nl=20100712&id=6d907741ec88f2cbeb0c939e086248c1...
Sam kiedyś też taką promocję chwyciłem i jestem zadowolony na 200% :). Brzmienia są na prawdę bardzo dobre. Szczerze mówiąc, przed zakupem bałem się, że jednak jakość brzmień pewnie nie będzie tak dobra, jaką bym chciał (tym bardziej, że przeczytałem też kilka negatywnych opinii). Myliłem się - jest lepsza :).
No właśnie. Na tym polega cała sprawa, że najlepiej przekonać się samemu - dotknąć, posłuchać i zadecydować, czy akurat o to chodzi. A o jakim konkretnie sofcie piszesz?
...
Do końca lipca.
Promocja trwa od maja, i była przedłużana już chyba ze dwa razy (typowe :D). Podejrzewam, że trzeci raz już nie przedłużą.
... ale po dwóch tygodniach coś znowu zaproponują ;).
- Piotr
No i od Halion Sonc Steinberga przeszliśmy do East West. To jednak o czymś świadczy :)
No właśnie. Na tym polega cała sprawa, że najlepiej przekonać się samemu - dotknąć, posłuchać i zadecydować, czy akurat o to chodzi. A o jakim konkretnie sofcie piszesz?
...
Konkretnie o całym zestawie Complete Composers Collection :).
EWQL Symphonic Orchestra Gold - miodzio :), głównie na tej bibliotece zależało mi najbardziej i jestem zadowolony, bo brzmi bardzo realistycznie, a brzmienia są na prawdę jak na soft fantastyczne, można z nimi dużo zdziałać
EWQL RA- bardzo ciekawa biblioteka instrumentów etnicznych, ma dużo różnych brzmień, można z nich zrobić na prawdę sporo egzotycznych klimatów :), oczywiście jakość też bardzo dobra
EWQL Goliath - sporo fajnych soundscapów i padów, głównie do produkcji filmowych
EWQL SD2 - masa perkusyjnych brzmień etnicznych (nie przejżałem jeszcze całej biblioteki :), ale wiekszość tak)
EWQL VOP - jak dla mnie specyficzne wokale, etniczne, jeszcze z niej nie korzystałem
Symphonic Choirs i Pianos jeszcze nie zainstalowałem. Potem postaram się coś napisać jak je przetestuję.
Pozdrawiam,
Robert
Wszysto fajnie z tą promocją Soundsonline, ale ....
Dziś spróbowałem sobie wklepać zamówienie i okazało się, że są to ceny bez VAT. Po doliczeniu kwoty VAT wyszły zupełnie inne kwoty, więc uczulam kolegów na tę kwestię. A w Thomannie ceny są podane już z podatkiem VAT i w tej sytuacji jest tam zdecydowanie korzystniej.
...
Wszysto fajnie z tą promocją Soundsonline, ale ....
Dziś spróbowałem sobie wklepać zamówienie i okazało się, że są to ceny bez VAT. Po doliczeniu kwoty VAT wyszły zupełnie inne kwoty, więc uczulam kolegów na tę kwestię. A w Thomannie ceny są podane już z podatkiem VAT i w tej sytuacji jest tam zdecydowanie korzystniej.
...
Dlatego powyżej poleciłem Bestservice.
Goliath z przesyłką i VAT wychodzi 239 Euro, w Soundsonline 260.
Choć widzę, w Thomannie jeszcze taniej - 211 i dostawa gratis.
Ja wam powiadam. Napiszcie do Bestservice osobiście, to przebiją konkurencję.
- Piotr
Lub:
http://www.thomann.de/pl/east_west_quantum_leap_goliath.htm?sid=94054c5158f194aea9833d7ad97ebeed