...nie wiem czy zadziala ale sprobuj aktualizowac mu sterownik jak bedzie podlaczony na masowe urzadzenie magazynujace tak zeby wywalic te mtp........
---------------------------
Nie zrozumiałem chyba:(
Swoją drogą znajoma poprosiła mnie o radę jakiego mp3playera sobie kupić, a że jak widać nie bardzo się znam proszę o pomoc Was. Jedyne co na razie zrobiłem to ODRADZIŁEM Zena. Co może być 'w miarę dobre' i będzie dyskiem wymiennym, a nie MTP ?
pozdr
Problem z USB po optymalizacji WinXP
Re: Problem z USB po optymalizacji WinXP
moze byc - nie doszedlem do tej pory od czego to zalezy...
polecalbym rowniez samsunga - jest taki malutki nowy ktory robi jednoczesnie za pendrive
swietne sa tez sony i creative
i logik..
ipod tez niby ok ale juz nie tak wygodny w obsludze(wgrywaniu zgrywaniu itp)
skoncentrowalbym sie na czyms co ma zwykly fotograficzny port usb a najlepiej zwykla wtyczke usb.....najmniej problematyczne
polecalbym rowniez samsunga - jest taki malutki nowy ktory robi jednoczesnie za pendrive
i logik..
skoncentrowalbym sie na czyms co ma zwykly fotograficzny port usb a najlepiej zwykla wtyczke usb.....najmniej problematyczne
Re: Problem z USB po optymalizacji WinXP
i logik..
skoncentrowalbym sie na czyms co ma zwykly fotograficzny port usb a najlepiej zwykla wtyczke usb.....najmniej problematyczne...
thx
i logik..
skoncentrowalbym sie na czyms co ma zwykly fotograficzny port usb a najlepiej zwykla wtyczke usb.....najmniej problematyczne...
thx
drummer