To jak wytłumaczyć fakt tak znacznej różnicy w wydajności pomiędzy Logiciem a Cubase? Zapomniałem dodać, że efektem przekroczenia liczby kilkunastu śladów w przypadku, który opisałem powyżej było notoryczne zatrzymywanie pracy i komunikat, że dysk jest za wolny.
Sonar - Disc is full
Re: Sonar - Disc is full
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 00:47 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 00:47 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 00:48 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
drogi PiotrzeK ...
Ja mam zainstalowanego Sonara (program + wszystkie "składownie") na dysku drugim czyli nie systemowym (Dla informacji: Mam dwa identyczne dyski na SATA).
Czy to ma wg Ciebie ma sens?

Ja mam zainstalowanego Sonara (program + wszystkie "składownie") na dysku drugim czyli nie systemowym (Dla informacji: Mam dwa identyczne dyski na SATA).
Czy to ma wg Ciebie ma sens?
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 00:48 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
Ma sens

Optymalizacja XP
Same pliki tymczasowe TEMP i TMP Windowsa nie są używane przy pracy Sonara, choć warto skorzystać z powyższej porady WG i (dla mniejszej defragmentacji partycji systemowej, a zwłaszcza na komputerach z dostępem do sieci), przenieść te foldery w inne miejsce.
...
Całego Sonara zainstalowałem na drugim dysku bo tak było najprościej ... Miałem (mam) podejrzenia, że on jeszcze gdzieś robi jakieś pliki, ale nie umiałem ich zlokalizować.
Czyli jeżeli przeniosę TEMP i TMP na drugi dysk będzie (ten z Sonarem) będzie lepiej?
Post został usunięty.
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 00:49 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
np. Steinberg WaveLab ustawia domyślnie "Folder for temporary files" w katalogu: C: /Dokuments and Settings/...cośtam.../Ustawienia lokalne/Temp