Używam VW w trybie jednopasmowym jako kompresor (delikatna kompresja). Przybliża mi to każdą ścieżkę....
Jestem praktykiem mniej teoretykiem sonara ,nie chciał bym być źle zrozumiany,ale zaznacz jeden ślad, wywołaj myszką edycję tego śladu i w słupku zaznacz Proces efekt ,znajdź warmera zrób ok i zrobi się konwersja śladu i to załatwi sprawę na 100% możesz robic 60 śladów i to nic nie zaszkodzi,
Pozdro...
Sonar - pytanie do Pana Macieja
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady
Re: Sonar - pytanie do Pana Macieja
...FreeFrock a moze sprobuj nauczyc sie freezowac efekty? Taka metoda pracy jest naprawde wydajna trzeba tylko wyrobic sobie nawyk ze jezeli jest cos juz dobrze wkrecone w calosc to po prostu zamrozic ten dzwiek. Bo odpalanie tylu wtyczek vst naraz to jest zabojstwo, ja aktualnie sie wlasnie na cos takiego przerzucam.I polecam to tez Tobie i twojemu biednemu liczydłowi które tak nadwyrezasz przez ta krwiozercza liczbe wtyczek. ...
Mruczassss czy możesz przybliżyć ten proces?
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady
Jestem praktykiem mniej teoretykiem sonara ,nie chciał bym być źle zrozumiany,ale zaznacz jeden ślad, wywołaj myszką edycję tego śladu i w słupku zaznacz Proces efekt ,znajdź warmera zrób ok i zrobi się konwersja śladu i to załatwi sprawę na 100% możesz robic 60 śladów i to nic nie zaszkodzi,
Pozdro......
Robię tak od lat, ale wolę mieć do końca kotrolę w razie czego. Freezowanie też stosuje, ale nie lubię niebieskich traków
Pozdro......
Robię tak od lat, ale wolę mieć do końca kotrolę w razie czego. Freezowanie też stosuje, ale nie lubię niebieskich traków

Sonar to dziwny ZWIERZ !! odpalam sonara właczam VIRUSA TI ktory nie obciaza procesroa ,nie nacisnołem jeszcze zadnego klawisza instrumentu a w sonarze pokazuje 33 % zajetgo procka...
Totalna porazka !
Totalna porazka !
Dodam ze VIRUS TI moze działac jako wtyczka VST !! , i to miałem na mysli .