...Jestem ciekaw co pokaże konkurencja czyli NI Kontakt 2 .Tu też należy spodziewać się wielu udoskonaleń. ryba...
Pokaże i to dużo. Można poczytać co nieco o nowej wersji już teraz. Lista nowych rozszerzeń równie bogata zaczynając od gruntownej zmiany interfejsu, na który narzekali użytkownicy i mieli całkowitą rację.
Interesująco zapowiada się opcja pogłosu na bazie odpowiedzi impulsowych. Ciekawe czy będzie tak dobre jak GigaPulse uznawany dzisiaj za numer 1.
Mi osobiście bardziej pasuje sztywny układ samplera, to chyba już z przyzwyczajenia od pracy z modułami brzmieniowymi. Kontakt i jego modularna budowa nie trafia tak do mnie jak "szablonowy" i "sztywny" układ samplerów takich jak Halion, GigaStudio czy VSampler.
HALion Player to bardzo dobre posunięcie Steinberga ale czy nie za późno oby. Kontakt już dawno przełamał monopol na gotowe instrumenty VST zawarte pod postacią Kompakta. Zapewne przekonamy się niebawem.
A odnośnie kompatybilności Cubase i HALion. Nie ma prawa się to zdarzyć gdy oba programy mają wpięte klucze. Z resztą od czego jest pomoc techniczna to również jest wliczone w koszt programu.
HALion 3 - wow
Re: HALion 3 - wow
...Gdzie Ty zanalzłeś WINDOWSA XP Pro za 350 zł, jak za tyle widziałem Home Edition. pozdrawiam ...
Giełda w Warszawie na Batorego, bez VAT i faktury ale pieczątka czyli oryginał.
Giełda w Warszawie na Batorego, bez VAT i faktury ale pieczątka czyli oryginał.
Były Band Leader, obecnie biurokrata. Hobby: home recording
Re: HALion 3 - wow
WG, a jak ma się Halion 3 do dwójki, w kwestii obciążenia systemu? H2 wydawał mi się w miarę "lekki", przynajmniej w porównaniu do VSamplera, czy DS864.
Eeeee-ooooo-eeeee-ooooo!