Problem z N.I.Reaktor4

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
AXIS
Re: Problem z N.I.Reaktor4

Post autor: AXIS » wtorek 25 sty 2005, 03:31

...e tam ja nigdy nie urzywam manuala mam taką technikę napieram kursorem gdzie się da i powolutku odkrywam możliwości programu na takzwaną pałe i wiecie co to skutkuje hahahah i po dick ci inglisz :)

pozdrawiam i życzę trochę więcej wiary we własną inteligencję...

Witam kolege. Gratuluję zakupu MOTU, poszalejesz teraz...

Ty nie używasz manuala, ja używam ale obaj siedzimy i dłubiemy w tym, żeby rozgryźć o co chodzi i powolutku odkrywamy możliwości programu/sprzętu. I o to chodzi!

A gość który zapoczątkował wątek to nawet nie chce jednego neurona użyć, echh. A potem jest, że się "starsi" czepiają, że nie chcą pomóc.

No jak mam pomóc, jak się pyta o podstawową funkcję KAŻDEGO softu audio, jaką jest zgrywanie efektów pracy do pliku audio.

Teraz jeszcze tylko ktoś zapyta jak odpalić ProTools pod Live....

THC-WWA, pozdrawiam serdecznie, widzę, że się zaaklimatyzowałeś tutaj. I bardzo się z tego cieszę!

Pozdrawiam,

Maciej R.

Awatar użytkownika
Cyprio

Post autor: Cyprio » wtorek 25 sty 2005, 04:02

Polska to dziwny kraj- wszyscy co mają Live'a, to śmigają na Nuendo

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » wtorek 25 sty 2005, 10:34

...Polska to dziwny kraj- wszyscy co mają Live'a, to śmigają na Nuendo

...

Prawda?????? HAHAHA Ostatnio nagrywalem pewien zespol i mowia: Ja widze ze wy tu na Kubejsie pracujecie a my jak demo nagrywali to na Nuendo! A ja na to: Jak chce isc do sasiada za plot to nie wsiadam do Jaguara.. ide na piechote Kurna ZERO pomyslunku.. Zamiast uzywac softu ktory potencjalnie moznaby kiedys kupic to oni "jezdza do sklepu odrzutowcami"..

Apropos puszczania nerwow.. mnie nic takiego jak ten watek nie jest w stanie wyprowadzic z rownowagi Ostatnio co chwila sa takie watki rozpoczete glupim pytaniem ktore pozniej przeradzaja sie w klotnie.. Szkoda czasu panowie na pierdoly - ja tak uwazam
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » wtorek 25 sty 2005, 10:36

...Stawiam pierwsze kroki w tworzeniu muzy za pomocą tego softu.Może kto wie jak nagrywać stworzoną muzę???Pilnie proszę o pomoc!!!!!!!!...

Twoje pytanie jest sakramucko nieprecyzyjne! Opisz dokladnie problem to moze ktos ci pomoze..
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)

Awatar użytkownika
kl22

Post autor: kl22 » wtorek 25 sty 2005, 11:35

...Stawiam pierwsze kroki w tworzeniu muzy za pomocą tego softu.Może kto wie jak nagrywać stworzoną muzę???Pilnie proszę o pomoc!!!!!!!!...

jesli chodzi ci o nagrywanie w Reaktorze to wcisnij ctrl+F3

ale takie nagrywanie to bezsensu wg mnie , nie lepiej w jakims sekwencerze ?

Awatar użytkownika
reborn61

Post autor: reborn61 » czwartek 27 sty 2005, 13:52

......Stawiam pierwsze kroki w tworzeniu muzy za pomocą tego softu.Może kto wie jak nagrywać stworzoną muzę???Pilnie proszę o pomoc!!!!!!!!...

jesli chodzi ci o nagrywanie w Reaktorze to wcisnij ctrl+F3

ale takie nagrywanie to bezsensu wg mnie , nie lepiej w jakims sekwencerze ?...

Tak,masz racje Mój problem dotyczy właśnie nagrywania pod aplikacja zewnętrzna,a konkretnie Cool Edit Pro.Powinienem był określić problem bardziej szczegółowo,uniknąłbym w ten sposob schematu:"trafił głupek na mistrza" Posiadam kartę SB Live i mogę rejestrować dźwiek z dowolnej aplikacji np.Fruity,natomiast Reaktor nie "wypuszcza"sygnału do rejestracji w żadnym sekwencerze!Programowy keybord SB np.działa bez zarzutu.Mozliwe,ze gubie sie w ustawieniach programu.Liczę nadal na podpowiedź i dzieki za pozytywna reakcje

Awatar użytkownika
reborn61

Post autor: reborn61 » czwartek 27 sty 2005, 14:03

...Może kto wie jak nagrywać stworzoną muzę???

Nie da sie... to przykre , wiem , ale nie da sie... to niemozliwe... wielu juz probowalo , bez skutku... wielu juz wyruszalo w poszukiwaniu odpowiedzi i.... nigdy nie powrocilo... nie idz w ich slady...

...

A widzisz?No i co pozostaje dyletantowi???Tylko walnąć baranka łbem o ścianę Albo ryzykować praktykę:"Co trzy głowy-to nie jedna".

Pozdrawiam serdecznie

3Head

Post autor: 3Head » czwartek 27 sty 2005, 17:02

Albo ryzykować praktykę:"Co trzy głowy-to nie jedna".

A jedna z nich czerwona...

I tak powstalo Ich Troje

Pozdrowionka

ODPOWIEDZ