NI Massive - jak się sprawuje?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
chantizstudio
Re: NI Massive - jak się sprawuje?

Post autor: chantizstudio » piątek 26 lis 2010, 09:53

...Komplete nie, ale juz na przyklad Kore 2 z hardwarem chyba da sie kupic z obnizka. Chyba - bo strona niedostepna i nie moge sprawdzic :) Kore 2 bardzo polecam. A jak ktos ma Kore 2, to mozna zrobic upgrade do Komplete, wtedy wychodzi naprawde niedrogo....

No niestety strona jest przeciążona od wczoraj ciągle nie działa, miałem niezłe szczęście że udało mi się wczoraj kupić, bo jak na razie widzę ciężko się tam ''wbić'' na zakupy

W tej chwili sytuacja jest chyba podobna jak na tym filmiku hehehe
http://www.smog.pl/wideo/35839/szturm_na_sklep_hardkor/
''po to są gały w syntezatorach , zeby kręcić aż uzyska się to czego się szuka'' AdamZ

Awatar użytkownika
lunarbeats

Post autor: lunarbeats » sobota 27 lis 2010, 10:54

można już kupować :) stronka hula
Może ktoś kiedyś o mnie napisze :)

Awatar użytkownika
malichos

Post autor: malichos » sobota 27 lis 2010, 16:21

...można już kupować :) stronka hula... 

Z tym hulaniem to przesada, mnie tam nic nie hula. Cały czas mam problem żeby wejść do sklepu. Mam tylko nadzieję, że wydłużą czas trwania promocji.

cybersan

Post autor: cybersan » sobota 27 lis 2010, 19:31

Stronka nie zachwyca dzialaniem, ale wczoraj w nocy udalo mi sie cos tam kupic. Ceny na stronie podane sa z niemieckim VATem 19%, jesli masz euronip, to ceny zmieniaja sie w netto - z drobnym bugiem podczas przeliczania, wiec warto sprawdzac, co za ile sie kupuje (u mnie na 4 pozycje jedna byla zle obliczona, musialem wyrzucic z koszyka i wrzucic z powrotem). 

perfektsound

Post autor: perfektsound » niedziela 28 lis 2010, 16:15

Było raz oficjalne stanowisko NI u nich na forum: Massive ma wbudowany timebomb i pirackie wersje beda sie wieszac i uniemozliwiac otworzenie calego projektu w DAWie. Dopiero po zainstalowaniu i rejestracji przez Service Center Massive dociąga sobie część kodu która umozliwia poprawne działanie programu. Ja kupiłem dwa lata temu w zestawie z Komplete 5 i nigdy mi się nie powiesił. 

Alternatywna muzyka elektorniczna.

Awatar użytkownika
chantizstudio

Post autor: chantizstudio » niedziela 28 lis 2010, 18:00

...Było raz oficjalne stanowisko NI u nich na forum: Massive ma wbudowany timebomb i pirackie wersje beda sie wieszac i uniemozliwiac otworzenie calego projektu w DAWie. Dopiero po zainstalowaniu i rejestracji przez Service Center Massive dociąga sobie część kodu która umozliwia poprawne działanie programu. Ja kupiłem dwa lata temu w zestawie z Komplete 5 i nigdy mi się nie powiesił. ...

No to genialnie ;) Kolejny dzień testowania Massiva i muszę przyznać ze instrument jest genialny, patche org są średnie ale , ale to co idzie z niego samemu wydusić jest po prostu ahh, nie żałuje ani grosza wydanego na tą wtykę/. Na tym idzie nawet zrobić przekonujące brzmienie aborygeńskiego didgeridoo heh
''po to są gały w syntezatorach , zeby kręcić aż uzyska się to czego się szuka'' AdamZ

Awatar użytkownika
lunarbeats

Post autor: lunarbeats » poniedziałek 29 lis 2010, 09:37

.... Na tym idzie nawet zrobić przekonujące brzmienie aborygeńskiego didgeridoo heh ...

Podeślesz preseta? :)

Awatar użytkownika
chantizstudio

Post autor: chantizstudio » poniedziałek 29 lis 2010, 09:57

....... Na tym idzie nawet zrobić przekonujące brzmienie aborygeńskiego didgeridoo heh ...

Podeślesz preseta? :)... spox, nie ma problemu, nie ejst to moze idealne ale morzę się komuś przyda
http://www.speedyshare.com/files/25434053/digi.rar

Awatar użytkownika
lunarbeats

Post autor: lunarbeats » poniedziałek 29 lis 2010, 10:15

Dzięki wielkie :) Wieczorkiem sprawdzę. Ja na razie siedzę na etapie czytania instrukcji MASSIVE'a. Potem będę kręcił dźwięki. Wole jednak najpierw przeczytać o takiej wtyczce co nie co, bo pamiętam 2 lata temu kląłem ABSYNT'a :D

Awatar użytkownika
chantizstudio

Post autor: chantizstudio » poniedziałek 29 lis 2010, 14:25

...Dzięki wielkie :) Wieczorkiem sprawdzę. Ja na razie siedzę na etapie czytania instrukcji MASSIVE'a. Potem będę kręcił dźwięki. Wole jednak najpierw przeczytać o takiej wtyczce co nie co, bo pamiętam 2 lata temu kląłem ABSYNT'a :D...
spox, daj znać czy się podoba ;)

ODPOWIEDZ