wavelab i nagrywanie płyt

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Squna
Re: wavelab i nagrywanie płyt

Post autor: Squna » czwartek 11 mar 2010, 10:49

Albo robisz coś źle (jak to zwykle bywa w przypadku błędów), albo masz jakiś straszny feler, o którym nikt wcześniej nie słyszał. Mogę ci sprawdzić plik projektu, jeśli go podeślesz (bez plików audio) - może być cokolwiek przykładowo stworzone ze znacznikami, z tym że mogę to zrobić najwcześniej za kilka dni (aktualnie poza domem/studiem). Korzystasz z ASAPI czy z ASPI?

P.S. Płytę bez przerw w audio możesz zrobić także poza trybem montażu.
...

Juz to mam! Będziecie płakać ze śmiechu-los sobie zadrwił ze mnie ;)

Dzisiaj dalej uparcie robiłem próby i się okazało,ze płyty które kupiłem są jakoś dziwnie felerne

tzn da się nagrać (otworzyć na kompie)i wszystko przebiega bez problemu,ale nie da się ich otworzyć w normalnym

odtwarzaczu CD bo wyskakuje "NO DISC", więc dla kolejnej próby zrobiłem kopie płyty Audio(mysląc,że to może nagrywarka padła) i się okazało, że nawet taka kopia nie chodzi w odtwarzaczu....tez jest : "NO DISC"....wiec ZMIENIŁEM PŁYTY!!!!! i JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) :) Działaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!  Nie kupujecie płyt DATEX Silver MAX nawet do robienia prób, ekserymentów, bo to kupa-przynajmniej moje pudełko 10CD  takie było!

Dziękuję i Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!

Tomek ;)

ODPOWIEDZ