Odzyskiwanie danych - sesja Cubase 5

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Arkana_Flow
Re: Odzyskiwanie danych - sesja Cubase 5

Post autor: Arkana_Flow » poniedziałek 20 kwie 2015, 20:45

...
...
...Pewniaki to Photorec (ale ma ograniczony zasób rozpoznawanych plików - głównie graficzne) oraz disk genius

obydwa na hirens boot...

Dzięki za cynk, ale niestety nie znajduję tych plików, ani w podpisanych plikach ani w tych z nazwami 001,002... może pliki za krótko siedziały na partycji, albo zostają zapisywane finalnie dopiero po zamknięciu DAW, nie mam szczerze pojęcia, a nie chcę teoretyzować bez wiedzy hehehe

Zostaję mi odpocząć parę dni i nagrać ścieżki jeszcze raz :) Dobrze, że takie rzeczy się czasami dzieją bo na drugi raz będę wiedział, że można w ten sposób stracić pliki ;)

Raczej w tempach to siedzało w fazie przedeksportowej.... 
...

O dzięki za info ;) właśnie nagrałem nowe ścieżki ;) tak czy siak to dziwne bo eksportowałem te pliki na pulpit i tam były przez chwile ;)

Muzyką zajmuję się od 2003 roku. Zaczynałem jako raper. Obecnie wchodzę w świat producenski. Pracuję z samplami (głównie na Akai MPC) jak i z żywymi instrumentami. Studiuję produkcję muzyczną na uczelni w Edynburgu, Szkocji.

ODPOWIEDZ