Cubase SX - export

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
lookool
Re: Cubase SX - export

Post autor: lookool » wtorek 17 cze 2003, 14:44

...Cubase zgrywa do pliku tylko odcinek czasu objęty lokatorami L i R. Czy ustawiłeś R odpowiednio daleko w prawo, żeby zmieścił się ogon pogłosu?...

Problem nie jest w tym, że nie jest zgrywana cała ściezka midi tylko w sposobie interpretacji dźwięków w niej zawartych przez plik "wav" do którego została ona wyeksportowana.

Awatar użytkownika
MB

Post autor: MB » wtorek 17 cze 2003, 15:07

Tyle, że wciąż nie wiemy CO generuje u Ciebie dźwięki (dokąd wysyłasz informacje MIDI)

Awatar użytkownika
lookool

Post autor: lookool » wtorek 17 cze 2003, 15:25

...Tyle, że wciąż nie wiemy CO generuje u Ciebie dźwięki (dokąd wysyłasz informacje MIDI)...

Jest to jeden z instrumentów VST. Eksperymentowałem z różnymi instrumentami VST i dzieje się to samo.

Awatar użytkownika
lookool

Post autor: lookool » środa 18 cze 2003, 07:15

......Tyle, że wciąż nie wiemy CO generuje u Ciebie dźwięki (dokąd wysyłasz informacje MIDI)...

Jest to jeden z instrumentów VST. Eksperymentowałem z różnymi instrumentami VST i dzieje się to samo.

...

Juz rozgryzłem!!!

Format wyjściowy pliku był 16 bit - 44.1 KHz. Kiedy zmieniłem częstotliwość na 48 KHz - wszystko było ok.

Dziekuje jeszcze raz wszystkim za pomoc i nakierowanie mnie na meritum problemu.

Pozdrawiam!!

ODPOWIEDZ