wylaczenie speedstepa rowna sie maksymalna wydajnosc - tak bylo jest i tak bedzie - chyba ze masz opcje ustawienia mnoznika jak to bywa przy amd - mozesz wtedy obnizyc
ta twoa karta to na pcmcia ? fw?
na jakiej latencji dzialasz??bo jak ponizej 10 to nie ma sie co dziwic
sprawdz prezerwania - i tak zazwyczaj wiekszosc jest dzielona - zmien najwyzej na jakies wolne
nie baw sie w system do muzyki - to nic nie daje
sprawdz tez na innych sterownikach - moze w nich jest problem - popatrz tez czy nie masz jakiegos oszczedzania energii na portach fw czy tam pcmcia
SpeedStep
Re: SpeedStep
...wylaczenie speedstepa rowna sie maksymalna wydajnosc - tak bylo jest i tak bedzie - chyba ze masz opcje ustawienia mnoznika jak to bywa przy amd - mozesz wtedy obnizyc
sprawdz prezerwania - i tak zazwyczaj wiekszosc jest dzielona - zmien najwyzej na jakies wolne
sprawdz tez na innych sterownikach - moze w nich jest problem - popatrz tez czy nie masz jakiegos oszczedzania energii na portach fw czy tam pcmcia...
Moja karta to Edirol FA-66. Gralem na latencji 13,8, teraz dalem na 18ms. Musze potestowac moze bedzie ok. Mam nadzieje, ze nie bedzie slychac opoznien jak bede szybko gral. Choc z tego co slysze to chyba nie slysze specjalnych opoznien. W zasadzie to nic nie slysze. Zna ktos dobrego psychatre:)?
sprawdz tez na innych sterownikach - moze w nich jest problem - popatrz tez czy nie masz jakiegos oszczedzania energii na portach fw czy tam pcmcia...
Moja karta to Edirol FA-66. Gralem na latencji 13,8, teraz dalem na 18ms. Musze potestowac moze bedzie ok. Mam nadzieje, ze nie bedzie slychac opoznien jak bede szybko gral. Choc z tego co slysze to chyba nie slysze specjalnych opoznien. W zasadzie to nic nie slysze. Zna ktos dobrego psychatre:)?