w internecie placi sie karta - najlatwiej, najszybciej i bezpiecznie
mysle, ze firma zaakceptowalaby gotowke lub czek przeslany poczta, ale to kosztuje, poza tym nie jest bezpieczne, bo przesylka moze zaginac
[addsig]
Przekazanie licencji Pro Tools
- Miłaszewski
Re: Przekazanie licencji Pro Tools
Powiedzmy, że kupuję protools z drugiej ręki. Sprzedający za 25$ wykonuje transfer licencji na moje nowoutworzone konto iLok. Ale pozostaje jeszcze sprawa tego, że ów sprzedający jest nadal właścicielem tego iLok, którego sprzedaje razem z Protools'em. W tej sytuacji trzeba dokonać także przeniesienia wlasności iLok ? Czy po prostu po przerzuceniu licencji z tego iLok przez sprzedającego na konto kupującego, sprzedający może usunąć z konta swój iLok po czym kupujący będzie mógł go zarejestrować i wgrać na niego wczesniej przesłaną przez sprzedającego licencje nie ponosząc przy tym żadnych dodatkowych kosztów ?
IroN Audio i7 4.2GHz (Kaby Lake) 16GB RAM, OS X Sierra, / Universal Audio Apollo Quad / Wes Audio Beta76 / Novation 61SL MkII / NI Maschine / Pro Tools 12.8 / Cubase 9.5 Pro / PSP Total Pack / D16 / Waves / NI Komplete 8 Ultimate / Arturia V Collection
- Miłaszewski
Czy po prostu po przerzuceniu licencji z tego iLok przez sprzedającego na konto kupującego, sprzedający może usunąć z konta swój iLok po czym kupujący będzie mógł go zarejestrować i wgrać na niego wczesniej przesłaną przez sprzedającego licencje nie ponosząc przy tym żadnych dodatkowych kosztów ?...
Jesli iLok jest pusty lub zawiera tylko licencje demo mozna go bezplatnie przeniesc z jednego konta na drugie.
[addsig]
Jesli iLok jest pusty lub zawiera tylko licencje demo mozna go bezplatnie przeniesc z jednego konta na drugie.
[addsig]
...Czy po prostu po przerzuceniu licencji z tego iLok przez sprzedającego na konto kupującego, sprzedający może usunąć z konta swój iLok po czym kupujący będzie mógł go zarejestrować i wgrać na niego wczesniej przesłaną przez sprzedającego licencje nie ponosząc przy tym żadnych dodatkowych kosztów ?...
...
Wszystko poszło gładko. Licencja przeszła tam gdzie miała i iLok dał się bez problemu usunąć z konta.
Tylko tych 25 dolarów - moja licencja, mój iLok - za jedno i drugie już przecież zapłaciłem. To powinno być bezpłatne.
...
Wszystko poszło gładko. Licencja przeszła tam gdzie miała i iLok dał się bez problemu usunąć z konta.
Tylko tych 25 dolarów - moja licencja, mój iLok - za jedno i drugie już przecież zapłaciłem. To powinno być bezpłatne.
...Czy po prostu po przerzuceniu licencji z tego iLok przez sprzedającego na konto kupującego, sprzedający może usunąć z konta swój iLok po czym kupujący będzie mógł go zarejestrować i wgrać na niego wczesniej przesłaną przez sprzedającego licencje nie ponosząc przy tym żadnych dodatkowych kosztów ?...
...
[addsig]
...
[addsig]