Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
-
canio
Re: Problem z Cubase SE3
autor: canio » poniedziałek 28 sty 2008, 04:29
...Bardzo serdecznie dziękuję za wszelkie podpowiedzi. Właśnie zadzwoniłem do Audio Factory i jestem w szoku. W 15 sekund Pan który odebrał telefon zlikwidował mi ten problem. To było czyste zawodostwo. Wielu forumowiczy chwaliło już ten sklep - ale ja dzisiaj po bardzo miłej i kompetentnej rozmowie przyznaję im statut "Mój Typ". Dla tych, którzy borykają się z podobnym problemem przekazuję wiadomość - w moim przypadku był to niezaznaczony "Use System Timestamp" w panelu Device Setup. Po zaznaczeniu problem znikł - BRAWO AUDIO FACTORY. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję wszystkim za sugestje....
Mam Cubase LE i w panelu Device Setup nie ma takiej pozycji "Use System Timestamp"

Gdzie jej szukać?
-
kami - Posty:109
autor: kami » poniedziałek 28 sty 2008, 07:11
......Bardzo serdecznie dziękuję za wszelkie podpowiedzi. Właśnie zadzwoniłem do Audio Factory i jestem w szoku. W 15 sekund Pan który odebrał telefon zlikwidował mi ten problem. To było czyste zawodostwo. Wielu forumowiczy chwaliło już ten sklep - ale ja dzisiaj po bardzo miłej i kompetentnej rozmowie przyznaję im statut "Mój Typ". Dla tych, którzy borykają się z podobnym problemem przekazuję wiadomość - w moim przypadku był to niezaznaczony "Use System Timestamp" w panelu Device Setup. Po zaznaczeniu problem znikł - BRAWO AUDIO FACTORY. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję wszystkim za sugestje....
Mam Cubase LE i w panelu Device Setup nie ma takiej pozycji "Use System Timestamp"

Gdzie jej szukać?...
transport-sync- setup
jestem entuzjastą realizacji komputerowej
-
canio
autor: canio » niedziela 03 lut 2008, 23:14
.........Bardzo serdecznie dziękuję za wszelkie podpowiedzi. Właśnie zadzwoniłem do Audio Factory i jestem w szoku. W 15 sekund Pan który odebrał telefon zlikwidował mi ten problem. To było czyste zawodostwo. Wielu forumowiczy chwaliło już ten sklep - ale ja dzisiaj po bardzo miłej i kompetentnej rozmowie przyznaję im statut "Mój Typ". Dla tych, którzy borykają się z podobnym problemem przekazuję wiadomość - w moim przypadku był to niezaznaczony "Use System Timestamp" w panelu Device Setup. Po zaznaczeniu problem znikł - BRAWO AUDIO FACTORY. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję wszystkim za sugestje....

Gdzie jej szukać?...
transport-sync- setup...
Niestety, bez zmian... Ciągle przesuwa lekko w lewo...