no wiadomo ze pracowac sie da tylko ta klawiatura....choc idzie sie przyzwyczaic....
backup mozesz robic czego chcesz - nawet tej drugiej partycji - tez tak mialem kiedys ale stwierdzilem ze gra nie warta swieczki....
teraz mam wszystko na jednej nawet ze swapem(druga partycja na to nie zzdaje egzaminu zupelnie)
Problem z dropami w C4
Re: Problem z dropami w C4
...no wiadomo ze pracowac sie da tylko ta klawiatura....choc idzie sie przyzwyczaic....
backup mozesz robic czego chcesz - nawet tej drugiej partycji - tez tak mialem kiedys ale stwierdzilem ze gra nie warta swieczki....
teraz mam wszystko na jednej nawet ze swapem(druga partycja na to nie zzdaje egzaminu zupelnie)...
Tak, ja już się chyba przyzwyczaiłem ;]. jak dla mnie sposób z oddzieleniem partycji na instalki vstków a kolejnej jeszce na sample sprwdza się super - nareszcie panuje ład i porządek. na główną do program files ładuje tylko programy niezbędne jak cubase itd.
Zgłebię temat backupów, ale wychodzi na to że i tak będe musaił z tym wszystkim poczekać aż zmienie procesor na dwurdzeniowy czyli gdzieś jesień.
:) dizęki za zainteresowanie pozdr.
teraz mam wszystko na jednej nawet ze swapem(druga partycja na to nie zzdaje egzaminu zupelnie)...
Tak, ja już się chyba przyzwyczaiłem ;]. jak dla mnie sposób z oddzieleniem partycji na instalki vstków a kolejnej jeszce na sample sprwdza się super - nareszcie panuje ład i porządek. na główną do program files ładuje tylko programy niezbędne jak cubase itd.
Zgłebię temat backupów, ale wychodzi na to że i tak będe musaił z tym wszystkim poczekać aż zmienie procesor na dwurdzeniowy czyli gdzieś jesień.
:) dizęki za zainteresowanie pozdr.
Re: Problem z dropami w C4
Ponawiam wątek - może znajdzie się jakiś użytkownik, który miał podobny problem. Ostatnio reinstalowałem sterowniki E-mu bo mi się wysypały - ? to nie pomogło. Tak się zastanawiam czy czasem karta dźwiękowa nie jest wadliwa albo procesor coś się chrzani. Możę ktoś zna coś dobrego do tstów poprawności działania tych dwóch podzespołów??