...Findera...
Niestety trzeba z tym zyc,choc moze jest cos o czym nie wiem,natomiast w Logicu 8,nie wiem czy u ciebie w prawym gornym rogu jest taka pozioma jakby lezka,jak ja nacisniesz to gorna listwa ze znaczkami typu media inspector bounce auto zoom itp.znika i masz wieksze pole aranzu.Polecam ci jednak lekture instrukcji albo HELP w samym Logicu.
[addsig]
Metronom w Logic Audio
Re: Metronom w Logic Audio
OK dzieki za pomoc nie zawracam głowy.
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
Steve wczoraj nagrałem track po kompresorze zew i w jednym fragmenci track audio jest zagłośny chce tylko go lekko przyciszyć i wieżysz że nie wiem gdzie to zrobic w logicu. W cubase zaznaczałem fragment > audio > normalize i juz w logicu nie widze , czy musze to zrobic automatyką ?
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
- stevelukather
...Steve wczoraj nagrałem track po kompresorze zew i w jednym fragmenci track audio jest zagłośny chce tylko go lekko przyciszyć i wieżysz że nie wiem gdzie to zrobic w logicu. W cubase zaznaczałem fragment > audio > normalize i juz w logicu nie widze , czy musze to zrobic automatyką ?
...
Kliknij na tego wave,otworzy cie sie edytor wave zanacz ten fragment o ktory ci chodzi i w zakladce FUNCTION jest CHANGE GAIN
[addsig]
...
Kliknij na tego wave,otworzy cie sie edytor wave zanacz ten fragment o ktory ci chodzi i w zakladce FUNCTION jest CHANGE GAIN
[addsig]
...
Serdeczne dzieki.
...
Serdeczne dzieki.
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.