Ile warty jest Logic Audio Platinum 5.51 PC
...Barth, a nie prościej do Apple'a napisać?...
Spróbuję, ale obawiam się, że jak nie ma na stronie to gdzie indziej
też nie ma :( ...
Spróbuję, ale obawiam się, że jak nie ma na stronie to gdzie indziej
też nie ma :( ...
Re: Ile warty jest Logic Audio Platinum 5.51 PC
...
miałem wszystkie wznowienia, od wersji 3,0 . wiec po 4,8 było 5,0 twój update nie zadziała na wersji 4,8. ... musisz miec 5,0 ....... chyba ...
Mógłbyś mi przesłać ten update?
...
No nie bardzo , gdyz , po zakupie update do wersji 5,0 ... dostałem płyte na ktorej jest cały program . LOGIC 5,0 ... a nie krotki plik ktory robi Update . po prostu odinstalowywuje sie e logica 4.XXXX i instalije na nowo 5,0.. Poniewaz jest tam sporo nowych plaginów i instrumentów oraz nowy "napęd " do wersji 5,51 mozna sciagnac update ze strony . chociaz ostatnio szukałem z ciekawosci i nie znalazłem... moze słabo szukałem.
miałem wszystkie wznowienia, od wersji 3,0 . wiec po 4,8 było 5,0 twój update nie zadziała na wersji 4,8. ... musisz miec 5,0 ....... chyba ...
Mógłbyś mi przesłać ten update?

No nie bardzo , gdyz , po zakupie update do wersji 5,0 ... dostałem płyte na ktorej jest cały program . LOGIC 5,0 ... a nie krotki plik ktory robi Update . po prostu odinstalowywuje sie e logica 4.XXXX i instalije na nowo 5,0.. Poniewaz jest tam sporo nowych plaginów i instrumentów oraz nowy "napęd " do wersji 5,51 mozna sciagnac update ze strony . chociaz ostatnio szukałem z ciekawosci i nie znalazłem... moze słabo szukałem.
No nie bardzo , gdyz , po zakupie update do wersji 5,0 ... dostałem płyte na ktorej jest cały program . LOGIC 5,0 ... a nie krotki plik ktory robi Update . po prostu odinstalowywuje sie e logica 4.XXXX i instalije na nowo 5,0.. Poniewaz jest tam sporo nowych plaginów i instrumentów oraz nowy "napęd " do wersji 5,51 mozna sciagnac update ze strony . chociaz ostatnio szukałem z ciekawosci i nie znalazłem... moze słabo szukałem. ...
A jak myślicie czy pójdzie klucz od logica 4.81 z Logicem 5..?
Bo ja mam oryginalną płytę logica 5.. (dostałem z driverami od MT4)
tylko nie mam klucza? Ale by było super.
No nie bardzo , gdyz , po zakupie update do wersji 5,0 ... dostałem płyte na ktorej jest cały program . LOGIC 5,0...
Zapytam inaczej - dostałeś nowy klucz hardware'owy do wersji 5.0?
...
No nie bardzo , gdyz , po zakupie update do wersji 5,0 ... dostałem płyte na ktorej jest cały program . LOGIC 5,0...
Zapytam inaczej - dostałeś nowy klucz hardware'owy do wersji 5.0?...
Tak, do wersji 5 jest klucz USB , przed tem był jakis inny dzynks, taka przejsciowka do starego typu myszki, czy cos, niepamietam dokladnie ..
Tak, do wersji 5 jest klucz USB , przed tem był jakis inny dzynks, taka przejsciowka do starego typu myszki, czy cos, niepamietam dokladnie ..
......
Tak, do wersji 5 jest klucz USB , przed tem był jakis inny dzynks, taka przejsciowka do starego typu myszki, czy cos, niepamietam dokladnie .. ...
Cholera!! To co mam zrobić? Ktoś mi to wymieni?
Tak, do wersji 5 jest klucz USB , przed tem był jakis inny dzynks, taka przejsciowka do starego typu myszki, czy cos, niepamietam dokladnie .. ...
Cholera!! To co mam zrobić? Ktoś mi to wymieni?
Cholera!! To co mam zrobić? Ktoś mi to wymieni?...
Macie jakiś pomysł na update tego he he - ale to jest nieświadomym być...
Please pomóżcie prostej górlaskiej dziewczynie

Góralska dziewczyno , pojdz na jakąs giełde komputerowa lub poszukaj na internecie i kup za 30 zł. pirata , Logic 5,51 ... działa tak samo dobrze jak orgnał. ...
Łomatko, Panie co Pan.
Może sobie działać i lepiej, ale to nie o to chodzi...
Pytanie było skąd skombinować update wersji 4.81 a nie skąd
wiziąć pirata

Sorki ale nie mam pojecia ........ szukaj w necie, na stronie Apple w ogole olali wersje windows, nie mam pojecia . ...
No wiem, już tak jestem wkurzony, że się zaraz wydrę tam komuś
z Apple'a

To jest rozbój w biały dzień - jak się wykupuje fabrykę z długami
to się te długi spłaca! uuuuuuuh
No wiem, już tak jestem wkurzony, że się zaraz wydrę tam komuś
z Apple'a

To jest rozbój w biały dzień - jak się wykupuje fabrykę z długami
to się te długi spłaca! uuuuuuuh...
Musisz szukac, na necie , do wersji 5,XX potzrebny jest klucz USB , a poza tym duza czesc plug- in ów takze wymaga dodatkowej opłaty .... ja mam wykupiona wiekszosc, ale gdybym teraz chciał cos dokupic, to Lipa, nawet nie wiem gdzie