Gdzie się podziały instrumenty VST w Cubase?
Syncrosoft byl lamany 9 miesiecy. WIBU KEY jeszcze dluzej. iLok tez jest nienaruszony przynajmniej przez kilka miesiecy. To jest wystarczajacy argument dla producentow....
polecam lekture dotycząca problemów z iLok ,
Re: Gdzie się podziały instrumenty VST w Cubase?
polecam lekture dotycząca problemów z iLok , ...
Wiesz, kiedy byly wydane zacytowane przez Ciebie Waves 3.2 oraz z jakiego czasu jest ten artykul??
Nie rozumiem, co to ma wspolnego ze znikaniem wtyczek. Tak bysmy mogli mowic o wyzszosci swiat Bozego.... jeszcze przez pare miesiecy i temat by sie nie wyczerpal.
Ale odpowiem Ci inaczej - polecam lekture dotyczaca problemow z Syncrosoft. Moge jeszcze pare linkow podrzucic.
Jak juz pisalem przy okazji pobocznego tematu przy PSP Neon, nie mam ani klopory z iLok, ani z Syncrosoft. Z moich znajomych, jesli ktos ma problemy, to z Syncrosoftem.
To tyle, offtopicznie.
Wiesz, kiedy byly wydane zacytowane przez Ciebie Waves 3.2 oraz z jakiego czasu jest ten artykul??
Nie rozumiem, co to ma wspolnego ze znikaniem wtyczek. Tak bysmy mogli mowic o wyzszosci swiat Bozego.... jeszcze przez pare miesiecy i temat by sie nie wyczerpal.
Ale odpowiem Ci inaczej - polecam lekture dotyczaca problemow z Syncrosoft. Moge jeszcze pare linkow podrzucic.
Jak juz pisalem przy okazji pobocznego tematu przy PSP Neon, nie mam ani klopory z iLok, ani z Syncrosoft. Z moich znajomych, jesli ktos ma problemy, to z Syncrosoftem.
To tyle, offtopicznie.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
polecam lekture dotyczaca problemow z Syncrosoft.
tzn nie podaje konkretnego linku, bo na tym forum jest tego troche
tzn nie podaje konkretnego linku, bo na tym forum jest tego troche
...polecam lekture dotycząca problemów z iLok , ...
Nie rozumiem, co to ma wspolnego ze znikaniem wtyczek. Tak bysmy mogli mowic o wyzszosci swiat Bozego.... jeszcze przez pare miesiecy i temat by si
To tyle, offtopicznie....
Dziwny jestes , piszesz na temat zabezpieczeń , m.inn. o iLOK , ja daje odpowiedz podajc przykład ze iLOK to nie takie swietne rozwiazanie chociaz nie zostało jeszcze zkrakowane . a ten sie pyta co to ma wsólnego z tematem! ? No własnie w takim razie poco pisałes o iLok skoro to niema nic wspolnego z tematem. Duza częsc uzytkowników iLok ma swiadomosc ze to coś moze powaznie zamieszac w systemie i miesza , a dlaczego , jest to dokladnie wyjasnione w tym texcie
Nie rozumiem, co to ma wspolnego ze znikaniem wtyczek. Tak bysmy mogli mowic o wyzszosci swiat Bozego.... jeszcze przez pare miesiecy i temat by si
To tyle, offtopicznie....
Dziwny jestes , piszesz na temat zabezpieczeń , m.inn. o iLOK , ja daje odpowiedz podajc przykład ze iLOK to nie takie swietne rozwiazanie chociaz nie zostało jeszcze zkrakowane . a ten sie pyta co to ma wsólnego z tematem! ? No własnie w takim razie poco pisałes o iLok skoro to niema nic wspolnego z tematem. Duza częsc uzytkowników iLok ma swiadomosc ze to coś moze powaznie zamieszac w systemie i miesza , a dlaczego , jest to dokladnie wyjasnione w tym texcie
oczywiscie to niema nic wspolnego z tematem, ale skoro podjołes ten watek, .... ?
polecam lekture dotycząca problemów z iLok , ...
Może i stary ten artykuł, ale ciekawy i zawiera dużo trafnych spostrzeżeń.
Na przykład podoba mi się to: "...the common practice is, “buy the software, but install the crack.” A large majority of people I know and respect have all done exactly that. They purchased the software, so that they own a license, but they installed the pirated version, and so avoided the copy protection altogether...".
A to świadczy, że czas by konsumenci tego "softu" zrozumieli, że płacą podwójnie.
Ja mam pierwsze wydanie ni komplete2. Zainstalowałem cały pakiet instrumentów a b4 mi zrobił psikusa, oczywiście jego plik dll miesci sie tam gdzie trzeba wraz z towarzacymi instrumentami z pakietu ale w cubase sx3 w zakładce vst instrument po prostu go ni ma. chyba doinstaluje pozyczonego b4. wrrr
No własnie w takim razie poco pisałes o iLok skoro to niema nic wspolnego z tematem.
Badz uprzejmy doczytac, na co odpowiedzialem. Nie ja zaczynam temat poboczny.
P.S. Co do artykulu, ktory podales, powiem Ci jeszcze tyle, ze moje studio kupowalo Waves v3.5 ladnych pare lat temu jeszcze na zasadzie autoryzacji challenge-responde. Autor cytowanego artykulu pisal na temat Waves 3.2, wiec problemy z tamtych czasow z cala pewnoscia mozna uznac za niebyle. Gdyby przez tyle lat byly takie problemy z iLok, dawno nie byloby tego zabezpieczenia na rynku.
Zauwaz, ze wiekszosc nowych produktow, ktore sie caly czas sprzedaja ma wprowadzany obecnie iLok. Przyklad - majac stare Waves lub Antares uatoryzowane kiedys via challenge - responde , do reautoryzacji na dzien dzisiejszy musisz miec iLok. Nie zrobisz reautoryzacji nawet, gdy udowodnisz posiadanie legalnej starej licencji.
A problemy z kluczem hardwareowym beda zawsze, tak, jak sa problemy z innym software czy hardware i zawsze znajdzie sie nikly odsetek ludzi majacy klopoty. To przeciez oczywiste.
Z mojej strony EOT, wrocmy do problemow znikajacych VST
Badz uprzejmy doczytac, na co odpowiedzialem. Nie ja zaczynam temat poboczny.
P.S. Co do artykulu, ktory podales, powiem Ci jeszcze tyle, ze moje studio kupowalo Waves v3.5 ladnych pare lat temu jeszcze na zasadzie autoryzacji challenge-responde. Autor cytowanego artykulu pisal na temat Waves 3.2, wiec problemy z tamtych czasow z cala pewnoscia mozna uznac za niebyle. Gdyby przez tyle lat byly takie problemy z iLok, dawno nie byloby tego zabezpieczenia na rynku.
Zauwaz, ze wiekszosc nowych produktow, ktore sie caly czas sprzedaja ma wprowadzany obecnie iLok. Przyklad - majac stare Waves lub Antares uatoryzowane kiedys via challenge - responde , do reautoryzacji na dzien dzisiejszy musisz miec iLok. Nie zrobisz reautoryzacji nawet, gdy udowodnisz posiadanie legalnej starej licencji.
A problemy z kluczem hardwareowym beda zawsze, tak, jak sa problemy z innym software czy hardware i zawsze znajdzie sie nikly odsetek ludzi majacy klopoty. To przeciez oczywiste.
Z mojej strony EOT, wrocmy do problemow znikajacych VST
Dobmatt, z ciekawosci zapytam: czy masz w pliku
\\Documents and Settings\\user_name\\Application Data\\Steinberg\\Cubase SX 3\\VST Plugins.xml
wpisy o tych instrumentach, ktore przestaly dzialac?
Jesli sa, prawdopodobnie znaczy to, ze wina nie lezy po stronie Steinberga.
Sprobuj na chwile przeniesc ten plik w inne miejsce i uruchomic SX, ewentualnie przeskanowac VST w managerze wtyczek. Moze to cos da.
\\Documents and Settings\\user_name\\Application Data\\Steinberg\\Cubase SX 3\\VST Plugins.xml
wpisy o tych instrumentach, ktore przestaly dzialac?
Jesli sa, prawdopodobnie znaczy to, ze wina nie lezy po stronie Steinberga.
Sprobuj na chwile przeniesc ten plik w inne miejsce i uruchomic SX, ewentualnie przeskanowac VST w managerze wtyczek. Moze to cos da.
...Ja mam pierwsze wydanie ni komplete2. Zainstalowałem cały pakiet instrumentów a b4 mi zrobił psikusa, oczywiście jego plik dll miesci sie tam gdzie trzeba wraz z towarzacymi instrumentami z pakietu ale w cubase sx3 w zakładce vst instrument po prostu go ni ma. chyba doinstaluje pozyczonego b4. wrrr...
no własnie, taki szczegół: haczyk w plugins information's przy b4 był odznaczony...
no własnie, taki szczegół: haczyk w plugins information's przy b4 był odznaczony...