Udało mi się kupić Symphonic Orchestra Silver Edition i brzmi naprawdę dobrze. W każdym razie przy Edirolowej Orkiestrze - bajka.
(gdyby jeszcze ktoś mi pomógł to skonfigurować... - post jak wyżej. Naprawdę na Was liczę
andrzej
Symphonic Orchestra
zainteresowania muzyczne: Pink Floyd, Devil Doll, Rock Progresywny. Instrument: gitara. Nagrywam muzykę amatorsko dla siebie i przyjaciół. Dopiero teraz wiem jakie to trudne -może dlatego tak ciekawe.
Re: Symphonic Orchestra
...Udało mi się kupić Symphonic Orchestra Silver Edition i brzmi naprawdę dobrze. W każdym razie przy Edirolowej Orkiestrze - bajka.
(gdyby jeszcze ktoś mi pomógł to skonfigurować... - post jak wyżej. Naprawdę na Was liczę..
Minęło sporo czasu od Twego postu. Z pewnością zdobyłeś doświadczenie i możesz kompetentnie ocenić ten instrument.
Podziel się szczegółowymi uwagami i opinią. Szczególnie interesuje mnie ocena brzmienia instrumentów.
Zachęcam innych posiadaczy którejkolwiek wersji East West Symphonic Orchestra do podzielenia się swoją oceną, ponieważ noszę się z zamiarem...
(gdyby jeszcze ktoś mi pomógł to skonfigurować... - post jak wyżej. Naprawdę na Was liczę..
Minęło sporo czasu od Twego postu. Z pewnością zdobyłeś doświadczenie i możesz kompetentnie ocenić ten instrument.
Podziel się szczegółowymi uwagami i opinią. Szczególnie interesuje mnie ocena brzmienia instrumentów.
Zachęcam innych posiadaczy którejkolwiek wersji East West Symphonic Orchestra do podzielenia się swoją oceną, ponieważ noszę się z zamiarem...
Zachęcam innych posiadaczy którejkolwiek wersji East West Symphonic Orchestra do podzielenia się swoją oceną, ponieważ noszę się z zamiarem......
skorzystania z promocji Audiofactory.
...skorzystania z promocji Audiofactory....
Oj toż to zabroniona kryptoreklama
A promocje na to oprogramowanie są właśnie wszędzie.
Ale do rzeczy...
Oj toż to zabroniona kryptoreklama

A promocje na to oprogramowanie są właśnie wszędzie.
Ale do rzeczy...
nie znam tej wersji, ale kupiłem jakiś czas temu OPUS1 orchestra z serii Vienna Symphonic Library i......dziś za minejsza cene można kupić oba pakiety Opus 1 i 2.Bardzo bogate instrumentarium (przy zakupie obu) Dość specyficznie surowy dźwięk.Od czego jednak talent i rozmaite, traktowane z umiarem efekty miksera, czy samplera ( w moim przypadku KONTAKT)Miałem wcześniej HALIONA i mimo,że pamięcioiprocesoożerny brzmiał bardzo dobrze.Szkoda tylko,że to były tylko smyczki.
Pewnie nie pomogłem?
Unikaj szybkich decyzji, a DEMA z EWSO Silver raczej mnie nie przekonały.W KONTAKT2 jest dodana biblkioteka barw orkiestrowych z Vienna, może ktoś ma i cos powie
Pewnie nie pomogłem?
Unikaj szybkich decyzji, a DEMA z EWSO Silver raczej mnie nie przekonały.W KONTAKT2 jest dodana biblkioteka barw orkiestrowych z Vienna, może ktoś ma i cos powie
Od 90 roku kompozytor (głównie muzyka teatralna)
EWSO Gold to najlepszy wybór, najbardziej uniwersalne i efektowne brzmienia, nie wymagają "ulepszeń", no i cena..., polecam :)
co do Vienny z Kontakta 2, to jest do dobry zestaw próbek, doskonale spreparowanych pod wzgldem precyzji (tu przewaga nad EWSO), jednak mający dużo bardziej "ascetyczny" charakter.
Ogólnie Vienna jest chyba bardziej szczegółowa i subtelna, a EWSO zdecydowanie bardziej pachnie Hollywood 'em i efekciarstwem, ale to oczywiście kwestia gustu.
Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru.
Ogólnie Vienna jest chyba bardziej szczegółowa i subtelna, a EWSO zdecydowanie bardziej pachnie Hollywood 'em i efekciarstwem, ale to oczywiście kwestia gustu.
Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru.
-
Proponuje blizej sie przyjrzec Miroslav Philharmonic IK multimedia.
Zakupilem i jestem pod wielkim wrazeniem .Nie sadze ze znajdziecie cokolwiek podobnego w tej grupie cenowej,wlasciciele Sample Tanka moga zrobic cross grade za ponizej 300$.Radze sie zainteresowac i np posluchac probek na stronie IK.
Zakupilem i jestem pod wielkim wrazeniem .Nie sadze ze znajdziecie cokolwiek podobnego w tej grupie cenowej,wlasciciele Sample Tanka moga zrobic cross grade za ponizej 300$.Radze sie zainteresowac i np posluchac probek na stronie IK.