Wzmacniacz do kolumn samochodowych

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Mati
Wzmacniacz do kolumn samochodowych

Post autor: Mati » wtorek 25 kwie 2006, 01:06

Witam.

Wiem, że nie trafiłem na dobre forum z moim pytaniem i z góry za to przepraszam, no ale nie wiedziałem gdzie pytać, może ktoś z Was będzie w stanie jakoś mi pomóc. Mianowicie mam taki mały problem, jakiś czas temu zakupiłem sobie kolumny samochodowe, a konkretnie to jest ten model tu nie jest to cud techniki dźwięku, ale lepsze coś takiego niż nic. Konkretnie, teraz chcę podłączyć je w samochodzie i nie wiem za bardzo jaki kupić wzmacniacz do tych kolumienek, nie chodzi mi o coś drogiego, coś w granicach 100 – 130 zł. Byłem już w sklepie i powiedziano mi, że do tego nie potrzeba wzmacniacza bo z samego radia zagrają nawet nieźle, ale ja chcę puszczać muzykę z odtwarzacza MP3, a on jest za słaby aby z kolumn płynął dźwięk o wystarczającym natężeniu. Może ktoś z Was będzie w stanie mi jakoś pomóc w tym przypadku, ewentualnie może ktoś z Was zna jakieś forum gdzie mógłbym zadać to pytanie ?

Z góry dziękuję z pomoc.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
tommi1981
Kontakt:

Re: Wzmacniacz do kolumn samochodowych

Post autor: tommi1981 » wtorek 25 kwie 2006, 01:29

Czyżby prowokacja jakaś

Zapytaj lepiej na tym forum http://www.elektroda.pl/rtvforum/

Tam jest więcej fachowców od Car Audio

Pozdrawiam.
Nie stać mnie na drogi sprzęt więc nagrywam komputerem ;-)

Awatar użytkownika
Mati

Re: Wzmacniacz do kolumn samochodowych

Post autor: Mati » wtorek 25 kwie 2006, 10:06

...Czyżby prowokacja jakaś

Zapytaj lepiej na tym forum http://www.elektroda.pl/rtvforum/

Tam jest więcej fachowców od Car Audio

Pozdrawiam. ...

Nie, nie, to nie prowokacja , dzięki za adres o to właśnie mi chodziło, po prostu nie znałem żadnego forum gdzie mógłbym zadać to tytanie

ODPOWIEDZ