Reaktor 5 i co jeszcze?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
anpthee
Reaktor 5 i co jeszcze?

Post autor: anpthee » niedziela 12 mar 2006, 22:00

Hej

Pracowałem troche na reaktorze na frutku i troche na buzzie ale to kompletna porażka wiec planuje przesiadke na cos lepiej wspólpracujacego z reaktorem. Narazie to bedzie Cubase SX ale moze jest cos lepszego tzn. lepszego w sensie gdzie wspolpraca bedzie efektywniejsza ? Polecicie cos plissss... :D Mnie cubase nie przekonywal od poczatku :/

richtig

Re: Reaktor 5 i co jeszcze?

Post autor: richtig » poniedziałek 13 mar 2006, 08:22

Polecanie komuś tego co się lubi nie do końca ma sens. Wypróbuj wszystkie duże sekwencery, wybierz ten, który będzie Ci odpowiadał. Z Reaktorem wszystkie będą bezproblemowo współpracować, o to się nie martw.
www.myspace.com/pchelki

Awatar użytkownika
a
Kontakt:

Post autor: a » poniedziałek 13 mar 2006, 19:32

Live... i wszystko jasne.

Z reaktorem to piekna para.

http://www.superstereo.pl

Awatar użytkownika
Mruczasss

Post autor: Mruczasss » poniedziałek 13 mar 2006, 20:58

...

Live... i wszystko jasne.

Z reaktorem to piekna para.

...

Ciekawa sprawa a propo tego liva bo idzie wykrecic naprawde niezle rzeczy na zywo ;) Wazne jedynie zeby zaladowac sample i wio! Nie bede ukrywal ale ostatnio mnie ta mozliwosc urzekla ;)Jezeli chodzi o mnie to uzywam reasona do gry na live- efekt jest b. przekonujacy. Ale brakuje mi time stretcha w sekwencerze i to jest ból. Tak zeby mozna bylo w czasie rzeczywistym zwooooooooolnic:) np vocal. Od taki typowy efekt na wiejskie techno;) Reaktor pewnie to ma i jest lepszy niz reason ?
lubie to co robie i jestem w tym dobry.

Awatar użytkownika
anpthee

Post autor: anpthee » wtorek 14 mar 2006, 20:18

Dzieki za odpowiedz :D No to czeka mnie troche pracy przy kompie hehe nastepny bedzie ableton Live jak go tak polecacie :D

ODPOWIEDZ