......Nie podpinaj frutka, zamiast niego pomysl o reasonie oto ma dobra rada ktorej ja niestety nie dostalem a na ktora sam musialem wpasc;) Powodzenia...
No moze i nie sa gornych lotów ale przyzwyczailem sie do Fruta. Moze pozniej pomysle o Reasonie

Tymczasem czy ktos moze mi wytlumaczyc jak zsynchronizowac Fruta z sesją w Cubase? W sesji Cubase mam pliki audio, nadałem jakieś tempo i chcę, aby pod tą sesję grały patterny z Fruity Loopsa....
O nie kotku to tak nie dziala. Jak sie juz tak uparles na frutka w cubasie to mozesz jedynie wykorzystywac brzmienia z fruti loopsa w cubasie. A dziala to na takiej zasadzie ze ustawiasz sobie w cubasie projekt z trackami midi i takiemu trackowi midi przypisujesz brzmienie z fruti loopsa np... zajebiscie brzmiacego standartowego kicka;) Potem nastepny midi i przypisujesz jakis tam kolejny dzwiek z fruta do nastepnej sciezki midi. A potem ukladasz z tego midi dzieło sztuki ;) Kombinuj moze cos zdzialasz i wynajdziesz wiecej funkcji w polaczeniu rewire dla tych progsow.
i jeszcze...
pamietaj o tym zeby wlaczyc dwa kanaly mono dla frutka w cubasie bo inaczej nic nie zdzialasz bo nie bedziezs nic szlyszal co z fruta leci. tyle klaniam sie nisko i ide spac. ciao
lubie to co robie i jestem w tym dobry.