LOGIC 5 - nie mam dźwięku

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
damein
LOGIC 5 - nie mam dźwięku

Post autor: damein » wtorek 17 sty 2006, 19:48

Mam problem z logicem , nie wiem z jakiej przyczyny nie mam dzwieku w tym programie, mam esi juli@ i wlanczalem ASIO , wtedy pojawilo mi sie okno z jaka komenda ze asio musi byc "relunch" no to dalem ta opcje i zaczelo mi takjakby wyszukiwac tego asio, problem w tym ze w polowie pojawial sie problem i program sam sie wylanczal.

idac dalej sterowniki takjakby zostaly zmienione poniewaz jak wlacze inny program w asio to pisze ze "not enought asio output channel available.at leats 2 channel are needed'

tylko przed przeskanowaniem w logicu wszystko bylo oki.

nie mam pojecia co to moze byc i co mam zrobic zeby wszystko bylo ok. dlatego zwracam sie o pomoc do was!

ps.( w logicu wlanczalem tez demosongs i takze ani jednego dzwieku nie bylo slychac)

z gory dzieki za pomoc!!

Awatar użytkownika
xifa

Re: LOGIC 5 - nie mam dźwięku

Post autor: xifa » środa 18 sty 2006, 06:21

...Mam problem z logicem , nie wiem z jakiej przyczyny nie mam dzwieku w tym programie, mam esi juli@ i wlanczalem ASIO , wtedy pojawilo mi sie okno z jaka komenda ze asio musi byc "relunch" no to dalem ta opcje i zaczelo mi takjakby wyszukiwac tego asio, problem w tym ze w polowie pojawial sie problem i program sam sie wylanczal.

idac dalej sterowniki takjakby zostaly zmienione poniewaz jak wlacze inny program w asio to pisze ze "not enought asio output channel available.at leats 2 channel are needed'

tylko przed przeskanowaniem w logicu wszystko bylo oki.

nie mam pojecia co to moze byc i co mam zrobic zeby wszystko bylo ok. dlatego zwracam sie o pomoc do was!

ps.( w logicu wlanczalem tez demosongs i takze ani jednego dzwieku nie bylo slychac)

no bo jak nie działają ci stery to nie będziesz słyszał dema sprawdż czy nie odznaczyłeś jakiegos okna typu PC AV , VS,Audioverk, a w oknie audio driver 2 sprawdż czy masz odznaczone okno Asio , jak to nie pomoże zainastaluj stery Asio4all .. pozdrawiam .

Fascynuje się muzyką jak każdy tutaj , generalnie jest to Logic.

Awatar użytkownika
xifa

Re: LOGIC 5 - nie mam dźwięku

Post autor: xifa » środa 18 sty 2006, 06:26

A tak na marginesie to tu http://www.dzwiek.org/forums/ jest forum poświęcone Logic napewno ktoś ci pomoże

Fascynuje się muzyką jak każdy tutaj , generalnie jest to Logic.

ODPOWIEDZ