Alternatywa dla ACID Pro 4.0

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
netes
Re: Alternatywa dla ACID Pro 4.0

Post autor: netes » czwartek 08 gru 2005, 16:49

...ACID 4.0 obsługuje pluginy DX, ale nie obsługuje VST (VSTi owszem). A tak a propo to bardzo łatwo znaleźć tam ustawienia wtyczek , więc chyba mało spostrzegawczy jesteś (byłeś) ...

nie wiem mozliwe ale jak ja instalowalem pluginy vst to pojawily mi sie we równiez w aicidzie, moze cos przekrecilem ale wydaje mi sie ze tak jest, jeszcze to sprawdze i jak cos to napisze...

Być może instalowałeś VST, które miały zarówno wersję DX i stąd się to wzięło
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gerry

Post autor: Gerry » czwartek 08 gru 2005, 21:06

ACID 4.0 obsługuje pluginy DX, ale nie obsługuje VST (VSTi owszem). A tak a propo to bardzo łatwo znaleźć tam ustawienia wtyczek , więc chyba mało spostrzegawczy jesteś (byłeś) ...

Człowieku a gdzie ja tam pisałem ze szukam ustawień wtyczek? Pisałem ze w wersja 4.0 nie obsługuje vst, na co odpisałeś mi zebym nie pisał głupot bo obsługuje. Wychodzi na to ze ty pusciłeś bąka bo 4.0 nie obsługuje vst a to ze obsługuje dx o czym wiedzialem
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...

Awatar użytkownika
Gerry

Post autor: Gerry » czwartek 08 gru 2005, 21:09

...ej ludzie przeciez on obsługuje pluginy, nauczcie sie tylko ich uzywac bo z tym to troche ciezko, ja sam długo nie wiedzialem jak mam to robic. tam jest taka opcja jak sie kliknie na trak prawym klawiszem myszy obok wstawiania panoramy i volume.

przynajmniej u mnie dziala...

Bosz... nauczcie sie czytać posty
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...

Awatar użytkownika
netes

Post autor: netes » czwartek 08 gru 2005, 22:27

...ACID 4.0 obsługuje pluginy DX, ale nie obsługuje VST (VSTi owszem). A tak a propo to bardzo łatwo znaleźć tam ustawienia wtyczek , więc chyba mało spostrzegawczy jesteś (byłeś) ...

Człowieku a gdzie ja tam pisałem ze szukam ustawień wtyczek? Pisałem ze w wersja 4.0 nie obsługuje vst, na co odpisałeś mi zebym nie pisał głupot bo obsługuje. Wychodzi na to ze ty pusciłeś bąka bo 4.0 nie obsługuje vst a to ze obsługuje dx o czym wiedzialem...

Gdybyś umiał czytać to zauważyłbyś, że to była odpowiedź na post kolegi wasyla, a nie Twój, więc o co ten dym? Przeczytaj 5x posta zanim na niego odpowiesz.
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ