Witam
Mam nastepujacy problem : gdy nagrywam cos w cubase na poczatku wszystko jest ladnie. Nagram 1 sciezke. Gites. Chce 2 sciezke nagrac np solowke na gitaze to sie pierniczy. Nagrywa mi dzwiek z takim "opoznieniem" i troche skraca lub wydluza przerwy miedzy dzwiekami. Czemu to tak sie dzieje ? Gdy nagrywam na jakims Cakewalku np Guitar Tracks Pro 3 wszystko ładnie idzie. Pomoze mi ktos ?
Problem w Cubase SX 3
Re: Problem w Cubase SX 3
...Witam
Mam nastepujacy problem : gdy nagrywam cos w cubase na poczatku wszystko jest ladnie. Nagram 1 sciezke. Gites. Chce 2 sciezke nagrac np solowke na gitaze to sie pierniczy. Nagrywa mi dzwiek z takim "opoznieniem" i troche skraca lub wydluza przerwy miedzy dzwiekami. Czemu to tak sie dzieje ? Gdy nagrywam na jakims Cakewalku np Guitar Tracks Pro 3 wszystko ładnie idzie. Pomoze mi ktos ?...
A o latencji słyszałeś? Czy kupując tak drogi program nie masz zielonego pojęcia o podstawowych parametrach swojej karty dźwiękowej?
Mam nastepujacy problem : gdy nagrywam cos w cubase na poczatku wszystko jest ladnie. Nagram 1 sciezke. Gites. Chce 2 sciezke nagrac np solowke na gitaze to sie pierniczy. Nagrywa mi dzwiek z takim "opoznieniem" i troche skraca lub wydluza przerwy miedzy dzwiekami. Czemu to tak sie dzieje ? Gdy nagrywam na jakims Cakewalku np Guitar Tracks Pro 3 wszystko ładnie idzie. Pomoze mi ktos ?...
A o latencji słyszałeś? Czy kupując tak drogi program nie masz zielonego pojęcia o podstawowych parametrach swojej karty dźwiękowej?
Pozdrawiam
......Witam
A o latencji słyszałeś? Czy kupując tak drogi program nie masz zielonego pojęcia o podstawowych parametrach swojej karty dźwiękowej?...
Wiem co to jest latencja ! Ale chodzi mi o to ze w innych programach wszystko ladnie sie nagrywa. Nawet w Cubase VST 24 (chyba tak sie to nazywa :P) wszystko ladnie sie nagrywa. Ale w SX3 za kija !!! A SX3 mi potrzebny tylko dlatego ze chce uzyc ReValvera a w cakewalkach to niedziala chyba bo to jest wtyczka VST.
A o latencji słyszałeś? Czy kupując tak drogi program nie masz zielonego pojęcia o podstawowych parametrach swojej karty dźwiękowej?...
Wiem co to jest latencja ! Ale chodzi mi o to ze w innych programach wszystko ladnie sie nagrywa. Nawet w Cubase VST 24 (chyba tak sie to nazywa :P) wszystko ladnie sie nagrywa. Ale w SX3 za kija !!! A SX3 mi potrzebny tylko dlatego ze chce uzyc ReValvera a w cakewalkach to niedziala chyba bo to jest wtyczka VST.
Wiem co to jest latencja ! Ale chodzi mi o to ze w innych programach wszystko ladnie sie nagrywa. Nawet w Cubase VST 24 (chyba tak sie to nazywa :P) wszystko ladnie sie nagrywa. Ale w SX3 za kija !!! A SX3 mi potrzebny tylko dlatego ze chce uzyc ReValvera a w cakewalkach to niedziala chyba bo to jest wtyczka VST....
masz zle skrakowany program, podobno tak sie zachowuje nowy Cubase od hackerów . :) kup orginał
masz zle skrakowany program, podobno tak sie zachowuje nowy Cubase od hackerów . :) kup orginał...
Zapewne.. oni krakuja niepoprawione wersje a potem jest kanal..
[addsig]
Zapewne.. oni krakuja niepoprawione wersje a potem jest kanal..

[addsig]
uniżenie kłaniam :-)