Mam mały problem otóż zainstalowałem sobie Cubase 5.0 pod Xp wszystko działa ładnie i sprawnie ale do momentu kiedy przeinstalowałem Cubase (coś tam mi nie wyszło no i ...) Zaczęła się historia z instrumentami VST w pianoroli jak wciskam klawisze to grają jak coś zapiszę w pianoroli i wcisnę PLAY to nic nie gra. Przeinstalowałem Cubase wyczyściłem rejestr i nie wiem co jest
Aha klawiszy nie podłączałem bo w akademiku ich nie posiadam ale myślę że też by działało dlaczego więc nie chcą grać po zapisaniu czegoś na ścieżkę.
hm??????
Cubase 5.0 i XP
Re: Cubase 5.0 i XP
...Mam mały problem otóż zainstalowałem sobie Cubase 5.0 pod Xp wszystko działa ładnie i sprawnie ale do momentu kiedy przeinstalowałem Cubase (coś tam mi nie wyszło no i ...) Zaczęła się historia z instrumentami VST w pianoroli jak wciskam klawisze to grają jak coś zapiszę w pianoroli i wcisnę PLAY to nic nie gra. Przeinstalowałem Cubase wyczyściłem rejestr i nie wiem co jest
Aha klawiszy nie podłączałem bo w akademiku ich nie posiadam ale myślę że też by działało dlaczego więc nie chcą grać po zapisaniu czegoś na ścieżkę.
hm??????...
Coz, postaw wszystko od nowa. Nie wiem czy inne zabiegi pomoga...
hm??????...
Re: Cubase 5.0 i XP
...
Trzeba tak będzie zrobić bo też nie widzę innego wyjścia
...
Trzeba tak będzie zrobić bo też nie widzę innego wyjścia
Nie ma co