Witam
Może ktoś z forumowiczów mial ten sam problem.
Mam Battery 2 (LEGAL). Zainstalowalem, zarejestrowalem produkt i wszystko bylo OK. Nastepnie sciagnalem ze strony producenta upgrade i zanstalowalem. I tez OK.
Ale...
Wczoraj reinstalowalem system. Po instalacji Win XP zainstalowalem Battery 2, zarejestrowalem go na stronie producenta. Dostalem kod aktywacyjny.
Odpalam Cubase (tez LEGAL), a tu info, ze:
"Application instalation error. Please reinstal Battery 2"
I to niezaleznie czy odpalam Battery pod Cubasem czy jako stand alone.
Dzięki za info
Pozdrawiam
Battery application instalation error
Re: Battery application instalation error
to chyba coś z prockiem. widzialem ten problem z procesorem pentium 3.8 ghz
moze cos tam sie nie zgadza z nowymi technologiami pentiuma? tak mi sie coś zdaje....i sam bym chciał wiedziec na bank, co to jest za jazda i jak ją leczyć
pozdrawiam
f
moze cos tam sie nie zgadza z nowymi technologiami pentiuma? tak mi sie coś zdaje....i sam bym chciał wiedziec na bank, co to jest za jazda i jak ją leczyć
pozdrawiam
f
rebel rebel 4ever
Re: Battery application instalation error
Już dziala.
Mysle, ze to moze byc wina tego upgrade'u ze strony producenta. Bo ostatnio nie wycialem calego folderu tylko odpalilem registration tool.
Co zrobilem:
- wycialem wszystko w diably (caly Battery z biblioteką ponad 3GB)
- reinstall Windowsa (moze to glupie, ale chcialem miec pewnosc czystosci rejestrów itp.)
- zainstalowalem Cubusia i Battery od nowa. Dziala.
Pozdrawiam
Mysle, ze to moze byc wina tego upgrade'u ze strony producenta. Bo ostatnio nie wycialem calego folderu tylko odpalilem registration tool.
Co zrobilem:
- wycialem wszystko w diably (caly Battery z biblioteką ponad 3GB)
- reinstall Windowsa (moze to glupie, ale chcialem miec pewnosc czystosci rejestrów itp.)
- zainstalowalem Cubusia i Battery od nowa. Dziala.
Pozdrawiam