Jak wgrać brzmienia do Jp-8000?
Witam. Jestem kompletnym nowicjuszem jeżeli chodzi o ten temat. Mam odpowiedni program do wgrywania brzmień do Rolanda JP-8000, ale niestety nie umiem ich wgrać. Wybieram wysyłanie perfomance, ale w Rolandzie nic sie nie zmienia... Proszę pomocy!
Re: Jak wgrać brzmienia do Jp-8000?
...Witam. Jestem kompletnym nowicjuszem jeżeli chodzi o ten temat. Mam odpowiedni program do wgrywania brzmień do Rolanda JP-8000, ale niestety nie umiem ich wgrać. Wybieram wysyłanie perfomance, ale w Rolandzie nic sie nie zmienia... Proszę pomocy!...
Jaki program posiadasz ? - nazwę podaj.
Pozdrawiam
Jaki program posiadasz ? - nazwę podaj.
Pozdrawiam
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
Ok wielkie dzięki za pomoc :). Poradziłem sobie sam. Wolę nie mówić co było przyczyną... :) Głupota :P
Bez urazy, ale tez tak pomyślałem bo przecież tam taka operacja jest bardzo prosta, wręcz intuicyjna. Źle podłączone kabelki midi ? Chodź ja obstawiam ze patrzyłeś na perfomance fabryczny :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
...Bez urazy, ale tez tak pomyślałem bo przecież tam taka operacja jest bardzo prosta, wręcz intuicyjna. Źle podłączone kabelki midi ? Chodź ja obstawiam ze patrzyłeś na perfomance fabryczny :)
Pozdrawiam
...
Wyobraź sobie, że w sobotę wypiłem trochę i podłączyłem kabelki midi: IN z komputera do IN w instrumencie, tak samo z OUT. No cóż alkohol nie służy rozsądnemu myśleniu :) Hehe :P
Pozdrawiam
...
Wyobraź sobie, że w sobotę wypiłem trochę i podłączyłem kabelki midi: IN z komputera do IN w instrumencie, tak samo z OUT. No cóż alkohol nie służy rozsądnemu myśleniu :) Hehe :P