Znalazłem rozwiązanie Twojego problemu - przeczytaj DOKŁADNIE manuala do karty (a w szczególności Appendix E i F). Podpowiem, że chodzi o konfigurację trybu SuperChannel Giny3G.
MUSI działać!
Czyli jak widać producenci ProAudio wcale nie zapominają o tej "marginalnej technologii". Powiem więcej - takiej elastyczności w konfigurowaniu wielokanałowego audio (właśnie na potrzeby czysto ROZRYWKOWE) jaki ma Gina/Layla3G niema nawet Creative!
Pozostaje jeszcze kwestia właściwego software'u odtwarzającego płyty DVD-Audio - musi to być PowerDVD 6 albo WinDVD 7 w wersji "full" (tzn. z obsługą multichannel), a nie OEM (dostarczanej np. z kartą graficzną/napędem DVD), które są na ogół 2 kanałowe. Albo przynajmniej WindowsMP (także multichannel).
Zbynia:
Przecież DOKŁADNIE napisałem/wyjaśniłem, że na obecnym formacie DVD (przypomnę jeszcze raz, że ma max. przepustowość 12Mbit/s) nie jest możliwe przesłanie np. 6 kanałów 24/192 (nawet z kompresją), bowiem wymagałoby to przepustowości na poziomie co najmniej 34Mbi/s (uncompressed), a z kompresją MLP (zmniejsza średnio o połowę strumień danych), to i tak potrzebujemy co najmniej 17Mbit/s.
Dlatego jak NAPISAŁEM - na przyszłych nośnikach danych (Blue-Ray/HD-DVD), w których zwiększono max. przepustowość (z racji zapisywania na nich filmów HDTV) będzie już możliwość zapisania dźwięku o takich parametrach (24/192 6-ch).
Na płycie DVD-A (obecnej generacji) to DOSKONALE WIEM, że można zapisać albo 24/192 2-ch, albo 24/96 6-ch (+kompresja MLP)!!!
Czytać, czytać i jeszcze raz czytać

Pozdrawiam
PS:
Są jeszcze inne warianty zapisu muzy DVD-A (np. 24/96 na przód, a 24/48 na pozostałe kanały), ale to nie zmnienia w zasadzie nic w tej dyskusji.