Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć krok po kroku, jak zainstalować ten instrument? Próbowałem postępować zgodnie z "UF Install Instructions" i jakoś mi nie wychodzi. Wiem, że trzeba coś tam skopiować, tylko nie mam zielonego pojęcia jak nazwać folder i gdzie umieścić poszczególne elementy. Włączam instalatora Windows i wyskakuje "Searching for installed components" po czym instalator sam automatycznie się wyłącza. próbowałem już wszystkiego.
Proszę o pomoc i z góry dziękuję!
Pozdr.
Jak zainstalować USB Ultra Focus?
Interesuje sie muzyka elektroniczna, glownie Dance, Trance i Techno. Umiem grac na klawiszach, troche na akordeonie i gitarze.
Re: Jak zainstalować USB Ultra Focus?
Czy nikt nie spotkał się z tą aplikacją?
Proszę o pomoc!
Proszę o pomoc!
Interesuje sie muzyka elektroniczna, glownie Dance, Trance i Techno. Umiem grac na klawiszach, troche na akordeonie i gitarze.
...Czy nikt nie spotkał się z tą aplikacją?
Proszę o pomoc!...
musisz chyba najpierw aktywowac kod u producenta... tak sadze, cho9c nie moge dzias tego sprawdzic a dokladne nie pamietam jak instalowalem.
Powodzenia
Proszę o pomoc!...
musisz chyba najpierw aktywowac kod u producenta... tak sadze, cho9c nie moge dzias tego sprawdzic a dokladne nie pamietam jak instalowalem.
Powodzenia
http://www.superstereo.pl
W instrukcji jest dokladny opis Instalacji tego Instrumentu ! Jest dosyc nie typowa , dlatego proponuje tam zajrzec. Zreszta na płycie instalacyjnej jest takze plik ktory dokladnie wyjasnia cały proces.
z piratami jest inaczej...heh
...z piratami jest inaczej...heh...
to prawda - z piratami nie ma tyle kłopotów
to prawda - z piratami nie ma tyle kłopotów