Mam takie pytanie...
Otóż, czy istnieje program, który potrafi idealnie przerobić mój(męski) głos, na dowolny żeński? Nie musi to być real time, ale wogóle czy jest coś takiego, a jeśli tak, to jak się to nazywa?
Pozdrawiam wszystkich,
którzy przeczytają
Maciek.
czy jest taki program?
Na co dzień elektronik. Hobby: tworzenie muzyki( dance, hip-hop, techno, electronic)
Re: czy jest taki program?

Próbuj różnych pitchshifterów - przy odpowiednich ustawieniach powinno wyjść naturalnie - przy głębszych możesz nagrywać Smerfne Hity. Dobry PitchShifter jest wbudowany W Logic Audio. Jeśli masz SBLive albo Audigy to na pokładzie karty też jest taki efekt.
...Mam takie pytanie...
Otóż, czy istnieje program, który potrafi idealnie przerobić mój(męski) głos, na dowolny żeński? Nie musi to być real time, ale wogóle czy jest coś takiego, a jeśli tak, to jak się to się nazywa?
Znakomity program firmy Antares "Auto tune "
Na stronie http://www.antarestech.com/ można kiedyś było zciągnąć wersję demo działającą przez 10 dni ,a także w zeszłym roku w Estradzie i Studio był ten program
Otóż, czy istnieje program, który potrafi idealnie przerobić mój(męski) głos, na dowolny żeński? Nie musi to być real time, ale wogóle czy jest coś takiego, a jeśli tak, to jak się to się nazywa?
Znakomity program firmy Antares "Auto tune "
Na stronie http://www.antarestech.com/ można kiedyś było zciągnąć wersję demo działającą przez 10 dni ,a także w zeszłym roku w Estradzie i Studio był ten program
Sprawa nie jest tak prosta zeby typowy Pitch Shifter poradzil zadaniu ani nawet Autotune Antaresa, ktory - aczkolwiek znakomity - sluzy nieco innym celom. Natomiast na wlasne uszy slyszalem rezultaty pracy sprzetu TC Electronic (nazwa mi wyleciala teraz z rozumu, ale tam to znajdziesz). Helicon ... cos takiego. Wspominasz o czyms naprawde skutecznym, i to dziala tak, ze mozna zwatpic w zdrowy rozsadek.
Maciej Dobrski.
Maciej Dobrski.
Wlasciciel studia nagraniowego Youtopia w Edmonton, Kanada, tamze mieszkajacy na stale od 1985. Od 1997 staly wspolpracownik magazynu EiS, specjalizujacy sie w testach i recenzjach hardware i software dla produkcji studyjnej.