WaveLab, tajemniczy Ctrl-Z
Tak się ostatnio złożyło, że obrabiam pewien materiał dźwiękowy przy pomocy presetu zawierającego 8 pluginów. Nie pierwszy taki bogaty preset ale wyróżnia się tym, że chcąc cofnąć ostatnią operację na "dźwięku" czy to przy pomocy Ctrl-Z, czy IKONY z paska zadań WaveLaba bez jakichkolwiek pytań mój edytor dźwięku zamyka się na amen. Na innych presetach nie dzieje się nic podobnego. Nawet używam tych samych pluginów, tylko że w innej konfiguracji. Gdzie leży przyczyna zamykania programu bez zapisu zmian (itd.) przez naciśnięcie Ctr-Z?
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.
Re: WaveLab, tajemniczy Ctrl-Z
Gdzie leży przyczyna zamykania programu bez zapisu zmian (itd.) przez naciśnięcie Ctr-Z?
A nie przelaczyla sie klawiatura na polska maszynistki? Ale to i tak nie wyjaznia zachowania sie przy wyborze z menu...
A nie przelaczyla sie klawiatura na polska maszynistki? Ale to i tak nie wyjaznia zachowania sie przy wyborze z menu...
przy pomocy presetu zawierającego 8 pluginów.
a da się zrobić taki preset w cubusiu SX

... przy pomocy presetu zawierającego 8 pluginów.
...
Do czynienia z WAveLabem miałem niewiele i nie wiem czy to coś pomoże ale proponuję zmienić kolejność załadowanych pluginów. Może któryś obliczając dane jako pierwszy nie wyrabia się.

Do czynienia z WAveLabem miałem niewiele i nie wiem czy to coś pomoże ale proponuję zmienić kolejność załadowanych pluginów. Może któryś obliczając dane jako pierwszy nie wyrabia się.