moje pytanie dotyczy exportowania do wave'ow sciezek z instrumentow vst.czy jesli wyeksportuje dzwiek z wyjscia instrumentu(cubase daje taka mozliwosc), a do tego jeszcze zaznacze, ze ma to byc 24bit/96kHz, to czy ten dzwiek bedzie mial te parametry jesli moja karta ich nie ma??
pozdr.d
Export do 24bit/96kHz
profesjonalne aranzacje i podklady w roznych stylach muzycznych. 509377327...
- harrypotter
Re: Export do 24bit/96kHz
...moje pytanie dotyczy exportowania do wave'ow sciezek z instrumentow vst.czy jesli wyeksportuje dzwiek z wyjscia instrumentu(cubase daje taka mozliwosc), a do tego jeszcze zaznacze, ze ma to byc 24bit/96kHz, to czy ten dzwiek bedzie mial te parametry jesli moja karta ich nie ma??
pozdr.d...
Nie.
pozdr.d...
Nie.
- harrypotter
......moje pytanie dotyczy exportowania do wave'ow sciezek z instrumentow vst.czy jesli wyeksportuje dzwiek z wyjscia instrumentu(cubase daje taka mozliwosc), a do tego jeszcze zaznacze, ze ma to byc 24bit/96kHz, to czy ten dzwiek bedzie mial te parametry jesli moja karta ich nie ma??
pozdr.d...
Nie. ...
Tzn. moze sam export Ci sie uda, ale jak chcesz to potem uslyszec, jesli karta nie obsluguje 24/96?
pozdr.d...
Nie. ...
Tzn. moze sam export Ci sie uda, ale jak chcesz to potem uslyszec, jesli karta nie obsluguje 24/96?
czy ten dzwiek bedzie mial te parametry jesli moja karta ich nie ma??
pozdr.d...
tak
pozdr.d...
tak
...moje pytanie dotyczy exportowania do wave'ow sciezek z instrumentow vst.czy jesli wyeksportuje dzwiek z wyjscia instrumentu(cubase daje taka mozliwosc), a do tego jeszcze zaznacze, ze ma to byc 24bit/96kHz, to czy ten dzwiek bedzie mial te parametry jesli moja karta ich nie ma??
Przy exporcie dzwiek bedzie mial te parametry jakie wybrales.
karta nie bierze udzialu w procesie exportu - mozesz np. zrobic export nawet w kompie ktory wcale nie ma karty dzwiekowej - wiec jej parametry nie wplywaja na export.
Oczywiscie zeby odsluchac cos takiego bedziesz musial to skonwertowac do tego co wyciaga twoja karta (konwersja moze nastapic w locie podczas odtwarzania, tym niemniej byc musi)
[addsig]
Przy exporcie dzwiek bedzie mial te parametry jakie wybrales.
karta nie bierze udzialu w procesie exportu - mozesz np. zrobic export nawet w kompie ktory wcale nie ma karty dzwiekowej - wiec jej parametry nie wplywaja na export.
Oczywiscie zeby odsluchac cos takiego bedziesz musial to skonwertowac do tego co wyciaga twoja karta (konwersja moze nastapic w locie podczas odtwarzania, tym niemniej byc musi)
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
karta nie ma wplywu tylko wazne zeby instrument oslugiwal ten format w pelni bo inaczej to nie ma sensu
...karta nie ma wplywu tylko wazne zeby instrument oslugiwal ten format w pelni bo inaczej to nie ma sensu
e, jak masz jakiekolwiek przetwarzanie w mixerze (po wyjsciu z instrumentu) to juz jak najbardziej ma wplyw.
[addsig]
e, jak masz jakiekolwiek przetwarzanie w mixerze (po wyjsciu z instrumentu) to juz jak najbardziej ma wplyw.
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?