...Oto typowa odpowiedź użytkownika systemu Windows
A oto typowa odpowiedź użytkownika tego forum
Możesz bardziej rozwinąć to aluzyjne stwierdzenie ?
Jak usunąć problem podałem. Co więcej podałem co dodatkowo trzeba zrobić by przywrócić funkcjonalność komponentów sieciowych którym jest Dial-Up.
Ostatnie niestety zdanie jest słuszne nie tylko w przypadku systemów Windows a dotyczy każdego innego systemu. Reinstalacja zajmuje tylko kilka minut. Nie dość, że mamy nowy "zdrowy" system to usuwamy kilka innych błędów które gromadzą się po pewnym czasie użytkowania !!!
...
Panie Włodzimierzu,
Wszystko to prawda i krótko, aczkolwiek wystarczająco wyczerpał Pan problem - dlatego też w żadnym wypadku nie miałem zamiaru podważać wiarygodności Pańskiej wypowiedzi. Chciałem raczej zwrócić uwagę na fakt, jak często
rozwiązywanie problemów związanych z Windows kojarzy się (bądź też po prostu związane jest) z reinstalacją systemu
Co prawda do całego kursu obsługi Pingwina (jeszcze w szkole), a także do jego późniejszego użytkowania, wystarczyła jedna instalacja systemu, ale faktem jest, że również liczba doinstalowywanych i odinstalowywanych programów (bądź komponentów) była mniejsza niż odpowiednia dla współczesnego Windows (głównie z powodu mniejszej ich dostepności i różnorodności).
Pozdrawiam,
Token
Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka