Traction za darmo!

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
ast
Re: Traction za darmo!

Post autor: ast » wtorek 21 gru 2004, 08:57

W sumie po chwili pracy z programikiem pierwsze wrażenie dotyczące interfejsu ustępuje. Po prostu potrzeba chwili na odzwyczajenie się od programów wyglądających jak sprzęt...
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...

Awatar użytkownika
ER

Post autor: ER » wtorek 11 sty 2005, 20:12

Witam, właśnie przeczytałem ten post i jestem bardzo niepocieszony faktem że promocja już się skończyła a ja niestety nie zorientowałem się w porę. Już od dłuższego czasu śledzę rozwój programu Tracktion i uważam że ostatnia wersja z powodzeniem może służyć do pracy w domowym studiu. Ostatnio noszę się z zamiarem kupna tegoż programu i przejścia w ten sposób na legalny soft ale jakoś zawsze brakuje pieniędzy.

W związku z tym zwracam się z zapytaniem do szanownych forumowiczów czy ktoś posiada jeszcze niezarejestrowaną wersję i czy byłby skłonny ją odstąpić?

Pozdrawiam ER

Awatar użytkownika
ast

Post autor: ast » wtorek 11 sty 2005, 20:24

...Witam, właśnie przeczytałem ten post i jestem bardzo niepocieszony faktem że promocja już się skończyła a ja niestety nie zorientowałem się w porę. Już od dłuższego czasu śledzę rozwój programu Tracktion i uważam że ostatnia wersja z powodzeniem może służyć do pracy w domowym studiu. Ostatnio noszę się z zamiarem kupna tegoż programu i przejścia w ten sposób na legalny soft ale jakoś zawsze brakuje pieniędzy.

W związku z tym zwracam się z zapytaniem do szanownych forumowiczów czy ktoś posiada jeszcze niezarejestrowaną wersję i czy byłby skłonny ją odstąpić?

Pozdrawiam ER...

Takie coś nie zadziała. to co się w czasie promocji ściągało, to było demo, a cała promocja polegała na tym, że jak w tamrtym okresie założyłeś swoj profil na tamtej stronie, to kod rejestracyjny miales za darmo. Teraz nawet jakbys od kogos dostal instalke, to i tak juz jej nie aktywujesz.
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...

ODPOWIEDZ