Gitara elektryczna VST

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
tommi1981
Kontakt:
Gitara elektryczna VST

Post autor: tommi1981 » środa 05 sty 2005, 01:26

Cześć. Szukam wtyczek vst "przyzwoicie udających" gitary elektryczne. Co polecacie?

Pozdrawiam.
Nie stać mnie na drogi sprzęt więc nagrywam komputerem ;-)

makaronix

Re: Gitara elektryczna VST

Post autor: makaronix » środa 05 sty 2005, 01:47

...Cześć. Szukam wtyczek vst "przyzwoicie udających" gitary elektryczne. Co polecacie?

Pozdrawiam....

wiem, że to niezbyt miłe ale poszukaj lepiej gitarzysty bo gitara nie zabrzmi nawt przyzwoicie chociaż "przyzwoicie" to pojęcie bardzo subiektywne bo gitara to gitara nie podrobisz artykulacji a wtyczek takich to chyba nie ma za wiele chyba ze jakies banki do sampleów ale nie polecam
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.

Awatar użytkownika
przemal

Post autor: przemal » środa 05 sty 2005, 03:41

...Cześć. Szukam wtyczek vst "przyzwoicie udających" gitary elektryczne. Co polecacie?

Pozdrawiam....

moiim zdaniem ta wtyczka "przyzwoicie udaje" gitarę (podkreślam: przyzwoicie! nie świetnie, rewelacyjne, nie do odróżnienia etc.tylko,( lub aż) przyzwoicie) ale samo się nie zrobi, dużo tu trzeba dopieszczać automatyką, by uzyskać dobry...przepraszam, przyzwoity efekt, mający cokolwiek współnego z żywą grą na gitarze,

aha:

ta wtyczka nie jest niestety darmowa
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).

Awatar użytkownika
tommi1981
Kontakt:

Post autor: tommi1981 » środa 05 sty 2005, 08:25

Wiem wiem, cudów się nie spodziewam.

Bawie się trochę w robienie gotowców na imprezy i nie chcę, żeby brzmiały jak pospolite midy odgrywane z klawisza.

A ten Slayer 2 drzmi dość znośnie
Nie stać mnie na drogi sprzęt więc nagrywam komputerem ;-)

ODPOWIEDZ