Nowy soft v. 1,5 jest już na stronie E-mu.
Waży 59 Mb.
EmulatorX upgrade 1,5 już jest
Były Band Leader, obecnie biurokrata. Hobby: home recording
Re: EmulatorX upgrade 1,5 już jest
...Nowy soft v. 1,5 jest już na stronie E-mu.
Waży 59 Mb.
...
Do tych co mają Emulatora X - czy warto wyłożyć 100 Euro i dokupić pakiet Emulatora X do karty 1820? Jak oceniacie sampler, zawarte w zestawie próbki, procesorożerność, pracę jako VSTi?
Zastanawiam się mocno czy to kupić czy nie...
Aha, nie pracowałem wcześniej ze sprzętowymi samplerami E-MU i sample byłyby mi głównie potrzebne do dłubania kawałków na komputerze
Pozdrawiam
Didejek
Waży 59 Mb.
...
Do tych co mają Emulatora X - czy warto wyłożyć 100 Euro i dokupić pakiet Emulatora X do karty 1820? Jak oceniacie sampler, zawarte w zestawie próbki, procesorożerność, pracę jako VSTi?
Zastanawiam się mocno czy to kupić czy nie...
Aha, nie pracowałem wcześniej ze sprzętowymi samplerami E-MU i sample byłyby mi głównie potrzebne do dłubania kawałków na komputerze
Pozdrawiam
Didejek
Ja mam właśnie to i jestem happy. Porównaj z ceną np. Haliona. Instrumenty do Haliona ( *.fxp) są doskonale przyswajane tek jek *.gig AKAI.
Były Band Leader, obecnie biurokrata. Hobby: home recording
...Ja mam właśnie to i jestem happy. Porównaj z ceną np. Haliona. Instrumenty do Haliona ( *.fxp) są doskonale przyswajane tek jek *.gig AKAI.
...
Dzięki, chyba na to pójdę w styczniu w takim razie, jak mi się budżet trochę poprawi :)
...
Dzięki, chyba na to pójdę w styczniu w takim razie, jak mi się budżet trochę poprawi :)