Windows 64bit a Nuendo
jestem szczęśliwym posiadaczem procka amd 64 bity i płyty msi na nforce 3 wszystko chodzi przepięknie na windowsie xp lecz zachciało mi się windy 64 bit i tu jest problem bo procek chula jeszcze lepiej niż na standarcie a niestety mam problem z zainstalowaniem nuendo . tu pada pytanie czy ktoś już to trenował ? jesli tak to do jakich wniosków doszedł
- harrypotter
Re: Windows 64bit a Nuendo
...jestem szczęśliwym posiadaczem procka amd 64 bity i płyty msi na nforce 3 wszystko chodzi przepięknie na windowsie xp lecz zachciało mi się windy 64 bit i tu jest problem bo procek chula jeszcze lepiej niż na standarcie a niestety mam problem z zainstalowaniem nuendo . tu pada pytanie czy ktoś już to trenował ? jesli tak to do jakich wniosków doszedł ...
I calkiem prawidlowo, bo Nuendo jest 32 bitowe i wedlug mojej wiedzy jeszcze nie chodzi pod 64 bitami.
I calkiem prawidlowo, bo Nuendo jest 32 bitowe i wedlug mojej wiedzy jeszcze nie chodzi pod 64 bitami.
- stereophonic
- Kontakt:
I calkiem prawidlowo, bo Nuendo jest 32 bitowe i wedlug mojej wiedzy jeszcze nie chodzi pod 64 bitami....
dokladnie tak jest ,takze mozesz zapomniec o 64 bit-ach . do poki nie bedzie oprogramowania 64 bit, do puty twoj procek nie bedzie prawidłowo działał
Pozdrawiam Stereophonic
niestety mam problem z zainstalowaniem nuendo .
Jakiego rodzaju ten problem ?
Hub
Hub
do poki nie bedzie oprogramowania 64 bit, do puty twoj procek nie bedzie prawidłowo działał ...
Ojoj. Procek dziala prawidlowo. To aplikacja ma problem, bo zmienil sie rdzen systemu operacyjnego.
Zatem moze warto zainstlowac 32 bitowa wersje windowsow. Nie powinno byc wtedy problemow. Opteron (o ile to jest opteron) nie powinien miec zadnych klopotow z aplikacjami 32 bitowymi. Zdaje sie SX3 moze chodzic w srodowisku 64 bitowym (ale nie dam sobie reki uciac).
Hub
Ojoj. Procek dziala prawidlowo. To aplikacja ma problem, bo zmienil sie rdzen systemu operacyjnego.
Zatem moze warto zainstlowac 32 bitowa wersje windowsow. Nie powinno byc wtedy problemow. Opteron (o ile to jest opteron) nie powinien miec zadnych klopotow z aplikacjami 32 bitowymi. Zdaje sie SX3 moze chodzic w srodowisku 64 bitowym (ale nie dam sobie reki uciac).
Hub
- stevelukather
Zdaje sie SX3 moze chodzic w srodowisku 64 bitowym (ale nie dam sobie reki uciac).
Hub
...
Tak pisza w gazetach a jaka jest prawda,trzeba sie spytac panow z AudioFactory albo kogos kto postawil SX3 na takim procku!Jest ktos taki????SL.
Hub
...
Tak pisza w gazetach a jaka jest prawda,trzeba sie spytac panow z AudioFactory albo kogos kto postawil SX3 na takim procku!Jest ktos taki????SL.
... Zdaje sie SX3 moze chodzic w srodowisku 64 bitowym (ale nie dam sobie reki uciac).
Hub
...
Tak pisza w gazetach a jaka jest prawda,trzeba sie spytac panow z AudioFactory albo kogos kto postawil SX3 na takim procku!Jest ktos taki????SL....
właśnie zamierzam ale niemam sx3:( pomocy chyba muszę szukać w team'ie H2O :)
Hub
...
Tak pisza w gazetach a jaka jest prawda,trzeba sie spytac panow z AudioFactory albo kogos kto postawil SX3 na takim procku!Jest ktos taki????SL....
właśnie zamierzam ale niemam sx3:( pomocy chyba muszę szukać w team'ie H2O :)
... niestety mam problem z zainstalowaniem nuendo .
Hub
...
problem polega na odtworzeniu pliku dll tego podstawowego dla nueno wżuca się on do kalogu system w windzie lecz nawet po wrzuceniu go do każdego katalogu przklętego wytworu bilka on ciągle twierdzi to samo niestety za cienki jestem na grzebanie w rejestrach :(
Hub
...
problem polega na odtworzeniu pliku dll tego podstawowego dla nueno wżuca się on do kalogu system w windzie lecz nawet po wrzuceniu go do każdego katalogu przklętego wytworu bilka on ciągle twierdzi to samo niestety za cienki jestem na grzebanie w rejestrach :(
SX3 na 100% chodzi na 64 bitach - liczne potwiedzenia z forum Cubasa. Nowa wersja Nuendo też będzie ( podobno lada chwila)
...SX3 na 100% chodzi na 64 bitach - liczne potwiedzenia z forum Cubasa. Nowa wersja Nuendo też będzie ( podobno lada chwila)...
dziękuję bardzo za odpowiedż ,konkretną odpowiedz
pozdrawiam
dziękuję bardzo za odpowiedż ,konkretną odpowiedz
pozdrawiam