Czy ktoś miał już problemy z tą parą? Po zmianie systemu z Win 98 SE na XP Logic zachowuje się trochę dziwnie - przez pierszwsze kilkadziesiąt sekund jest ok, po jakimś czasie wszyskto zaczyna zwalniać, aż w końcu program się zawiesza. Próbowałem już różnych ustawień w samym programie jak i Win XP i ciągle nie ma zmiany - dzieje się tak przy każdym odpaleniu Logica. Na starym systemie nie miałem takich problemów.
Czy ktoś mógłby może w jakiś sposób mi z tym pomóć ?
Mm Athlona 1700 XP, 384 mb ramu i kartę Waveterminal U2A.
Logic audio i Win XP
Re: Logic audio i Win XP
...Czy ktoś miał już problemy z tą parą? Po zmianie systemu z Win 98 SE na XP Logic zachowuje się trochę dziwnie - przez pierszwsze kilkadziesiąt sekund jest ok, po jakimś czasie wszyskto zaczyna zwalniać, aż w końcu program się zawiesza. Próbowałem już różnych ustawień w samym programie jak i Win XP i ciągle nie ma zmiany - dzieje się tak przy każdym odpaleniu Logica. Na starym systemie nie miałem takich problemów.
Mm Athlona 1700 XP, 384 mb ramu i kartę Waveterminal U2A....
Logic działa bardzo poprawnie na win Xp .. według mnie twoj komp ma objawy zawirusowania , sprwadz moze to jest przyczyna takiwgo zachowania sie logica
Mm Athlona 1700 XP, 384 mb ramu i kartę Waveterminal U2A....
Logic działa bardzo poprawnie na win Xp .. według mnie twoj komp ma objawy zawirusowania , sprwadz moze to jest przyczyna takiwgo zachowania sie logica
Re: Logic audio i Win XP
hmm , a ewentualnosc przegrywanej wersji Logic'a ? To chyba tez moze byc przyczyna , chyba ze oprogramowanie jest legalne . Wtedy rzeczywiscie albo wirus , albo jakis konflikt w samym komputerze , jesli np. jest on samodzielnie skladany .