Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
-
makaronix - Posty:256
KX Project
autor: makaronix » sobota 14 sie 2004, 13:17
postuje pierwszy raz
jak zrobic żeby w czsie grania na symulatorach wzmacniaczy VST np Amplitube było słychac tylko sygnał po wtyczce bez tego czystego który wchodzi z gitary do karty na orbinalnych sterownikach mozna to było wyciszyć w opcjac EAX a w kx tego nie widze albo jestem slepy jak wyciszam to sygnał wogule nie "dochodzi do wtyczki pozdrawiam z góry dziękuje
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.
-
przemal
autor: przemal » sobota 14 sie 2004, 16:52
...postuje pierwszy raz
jak zrobic żeby w czsie grania na symulatorach wzmacniaczy VST np Amplitube było słychac tylko sygnał po wtyczce bez tego czystego który wchodzi z gitary do karty na orbinalnych sterownikach mozna to było wyciszyć w opcjac EAX a w kx tego nie widze albo jestem slepy jak wyciszam to sygnał wogule nie "dochodzi do wtyczki pozdrawiam z góry dziękuje

...
musisz w oknie DSP dodać prosty regulator volume (dostępny w menu efektów) i wpiąć go pomiędzy prolog a router
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).
-
makaronix - Posty:256
autor: makaronix » sobota 14 sie 2004, 18:00
......postuje pierwszy raz

...
musisz w oknie DSP dodać prosty regulator volume (dostępny w menu efektów) i wpiąć go pomiędzy prolog a router ...
wielkie dzieki dziła i dzięki za szybka odpowiedź pozdrawiam
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.