Czy istnieje taka możliwość aby cubasesx2.0 ruszył pod win2003 server?Może ktoś to już przerabiał?
Pozdrawiam
CubaseSX 2.0 a Win2003 Server
Re: CubaseSX 2.0 a Win2003 Server
...Czy istnieje taka możliwość aby cubasesx2.0 ruszył pod win2003 server?Może ktoś to już przerabiał?
Pozdrawiam...
Nie ma najmniejszego problemu. Oczywiście po włączeniu przyspieszeń w W2k3 (muzyki i grafiki) i zainstalowaniu DirectX 9.
Pozdrawiam...
Nie ma najmniejszego problemu. Oczywiście po włączeniu przyspieszeń w W2k3 (muzyki i grafiki) i zainstalowaniu DirectX 9.
Włączyłem przyspieszenie i tak się nie odpala
podczas ładaowania midi znika i żadnego komunikatu

...Włączyłem przyspieszenie i tak się nie odpala
...
Bardzo dziwny objaw. Inicjalizacje midi powinien przejść bez najmniejszego problemu (szczególnie, jeżeli posiadasz klawiature sterującą na usb). Sprawdź jak uruchomi się w trybie zgodności z WinXP, przeinstaluj SXa, sprubuj pogrzebać w forum Cubase, może ktoś tam się spotkał z podobnym problemem.

Bardzo dziwny objaw. Inicjalizacje midi powinien przejść bez najmniejszego problemu (szczególnie, jeżeli posiadasz klawiature sterującą na usb). Sprawdź jak uruchomi się w trybie zgodności z WinXP, przeinstaluj SXa, sprubuj pogrzebać w forum Cubase, może ktoś tam się spotkał z podobnym problemem.
...Włączyłem przyspieszenie i tak się nie odpala
...
Zanim cokolwiek zaczniesz robic na Windows 2003 Server (i chcesz pracowac na tym systemie jak na stacji roboczej), proponuje wykonac kilka operacji. Calkiem milo zostaly opisane one chocby tutaj:
http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_66702.html
Pozdrawiam...

Zanim cokolwiek zaczniesz robic na Windows 2003 Server (i chcesz pracowac na tym systemie jak na stacji roboczej), proponuje wykonac kilka operacji. Calkiem milo zostaly opisane one chocby tutaj:
http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_66702.html
Pozdrawiam...
www.blaviken.com