mam taki maly problem z KX'ami (w zasadzie to 2):
mam sb live 5.1 zainstalowalem KX wszystko chodzi okiej tylko:
1. mialem wczesniej ustawione na 4 glosniki i tutaj zrobilem to samo z tym ze teraz nie moge jednoczesnie odtwarzac z obydwu wyjsc(musze na KX przelaczac tryb "zamien przod na tyl") co na to poradzic???
2. czesto majac na mikserze sile wyjsciowa z karty ustawiona na kilka procent przy wlaczaniu czegokolwiek (programy, nawet Moj komputer) poziom podnosi sie o kilka procent, co jak wiadomo przy wlaczanych duzych glosnikach powoduje baardzo slyszalne skutki :(
ps. dzis u kolegi spotkala mnie niecodzienna historia - koles kupil sobie zestaw 5.1 (taki badziewny dosc) i z glosnikow nieraz slychac radio (a przy odlaczonych kabelkach z karty z kazdej pary glosnikow inne radio!!!! np. czeskie, rosyjskie i angielskie :PPPPP) jak to mozna zniwelowac???
pozdro Qmann
Problem z KX
Re: Problem z KX
ps. dzis u kolegi spotkala mnie niecodzienna historia - koles kupil sobie zestaw 5.1 (taki badziewny dosc) i z glosnikow nieraz slychac radio (a przy odlaczonych kabelkach z karty z kazdej pary glosnikow inne radio!!!! np. czeskie, rosyjskie i angielskie :PPPPP) jak to mozna zniwelowac???
pozdro Qmann...
He, niektórzy słuchają radia na piecach gitarowych:-)
Tylko jakiś ekran pomoże.
pozdro Qmann...
He, niektórzy słuchają radia na piecach gitarowych:-)
Tylko jakiś ekran pomoże.
Nie ma co
He, niektórzy s?uchaja˛ radia na piecach gitarowych:-)
Tylko jakis´ ekran pomoz˙e....
To moze i TV sie zlapie.
Tylko jakis´ ekran pomoz˙e....
To moze i TV sie zlapie.

...mam taki maly problem z KX'ami (w zasadzie to 2):
1. mialem wczesniej ustawione na 4 glosniki i tutaj zrobilem to samo z tym ze teraz nie moge jednoczesnie odtwarzac z obydwu wyjsc(musze na KX
przelaczac tryb "zamien przod na tyl") co na to poradzic???
pozdro Qmann...
Po otwarciu miksera kliknij gdzieś w wolnym miejscu prawym przyciskiem myszy i chyba w efektach wybierz opcję Sorround, a tam wybierasz rodzaj głośników. Standardowo jest 2.1.
1. mialem wczesniej ustawione na 4 glosniki i tutaj zrobilem to samo z tym ze teraz nie moge jednoczesnie odtwarzac z obydwu wyjsc(musze na KX
przelaczac tryb "zamien przod na tyl") co na to poradzic???
pozdro Qmann...
Po otwarciu miksera kliknij gdzieś w wolnym miejscu prawym przyciskiem myszy i chyba w efektach wybierz opcję Sorround, a tam wybierasz rodzaj głośników. Standardowo jest 2.1.
tylko ze ja mam wlaczane 4.1... dokladnie chodzi mi np o Reasona gdzie uzywam sterow kx Asio - jak ustawic by miec dzwiek na obydwu wyjsciach na karcie??
...tylko ze ja mam wlaczane 4.1... dokladnie chodzi mi np o Reasona gdzie uzywam sterow kx Asio - jak ustawic by miec dzwiek na obydwu wyjsciach na karcie??...
Surround ustaw w tryb copy (oczywiście 4.1)
Pozdrawiam!
Surround ustaw w tryb copy (oczywiście 4.1)
Pozdrawiam!