Potrzebuje przekladki ktora "tlumaczyla by" wtyczki w formacie vst na wtyczki direct x!Gdzies na plytach E&S spotkalem sie z odwrotna sytuacja ale takiej przekladki jaka ja potrzebuje nie widzialem?Czy mozecie mi pomoc??Pozdrawiam
[addsig]
Przekladka VST-->DX
-->play your reason system<--
Re: Przekladka VST-->DX
czytaj napisy!
vb-ffx4 jest darmowy!
vb-ffx4 jest darmowy!
...czytaj napisy!
vb-ffx4 jest darmowy!...
Sorry ale zapedzilem sie z odpisaniem!Wlasnie mi sie pobral....Jeszcze raz dziekuje...
vb-ffx4 jest darmowy!...
Sorry ale zapedzilem sie z odpisaniem!Wlasnie mi sie pobral....Jeszcze raz dziekuje...
Wracam do tego tematu bo dopiero teraz mialem sposobnosc przetestowania tej wtyczki.Chyba czegos nie rozumie
ale przekladka ta pokazuje mi wszystkie wtyczki jakie mam w formacie DX a powinno byc chyba odwrotnie:powinna pokazywac w formacje VST i po zalaczeniu jej "konwertowac" je na DX!Czyz nie tak??

...Wracam do tego tematu bo dopiero teraz mialem sposobnosc przetestowania tej wtyczki.Chyba czegos nie rozumie
ale przekladka ta pokazuje mi wszystkie wtyczki jakie mam w formacie DX a powinno byc chyba odwrotnie:powinna pokazywac w formacje VST i po zalaczeniu jej "konwertowac" je na DX!Czyz nie tak??
...
Hej,
A nie jest tak, ze możesz tylko zestawiac wtyczki DX w "stosik"
zamiast konwerterowac?

Hej,
A nie jest tak, ze możesz tylko zestawiac wtyczki DX w "stosik"
zamiast konwerterowac?