A więc mam taki problem że nie mogę wyeksportować midi do wave Pojawia mi się taki komunikat :
"The specified selection did not contain any audio data. Please ensure that the selection contains the audio data you wish to bounce"
Chyba że coś źle robię, jak tak proszę o pomoc
Pozdrawiam
SONAR 8.5 LE - eksport MIDI do WAVE
Re: SONAR 8.5 LE - eksport MIDI do WAVE
...A więc mam taki problem że nie mogę wyeksportować midi do wave Pojawia mi się taki komunikat :"The specified selection did not contain any audio data. Please ensure that the selection contains the audio data you wish to bounce"Chyba że coś źle robię, jak tak proszę o pomoc Pozdrawiam ...
No więc najpierw pomyśl dlaczego to dane typu midi nie chcą się magicznie zamienić w plik typu wave
... a jeżeli nie znajdziesz odpowiedzi we własnej głowie, to zajrzyj np. na wiki i przeczytaj co to jest midi i co jest zapisywane w DAW w przypadku nagrywania ścieżki midi
No więc najpierw pomyśl dlaczego to dane typu midi nie chcą się magicznie zamienić w plik typu wave

... a jeżeli nie znajdziesz odpowiedzi we własnej głowie, to zajrzyj np. na wiki i przeczytaj co to jest midi i co jest zapisywane w DAW w przypadku nagrywania ścieżki midi

......A więc mam taki problem że nie mogę wyeksportować midi do wave Pojawia mi się taki komunikat :"The specified selection did not contain any audio data. Please ensure that the selection contains the audio data you wish to bounce"Chyba że coś źle robię, jak tak proszę o pomoc Pozdrawiam ...
...
Przeczytałem ...ale niestety nie rozwiązało to mojego problemu :(

Przeczytałem ...ale niestety nie rozwiązało to mojego problemu :(
.........A więc mam taki problem że nie mogę wyeksportować midi do wave Pojawia mi się taki komunikat :"The specified selection did not contain any audio data. Please ensure that the selection contains the audio data you wish to bounce"Chyba że coś źle robię, jak tak proszę o pomoc Pozdrawiam ...
...
Przeczytałem ...ale niestety nie rozwiązało to mojego problemu :( ...
Widocznie nie czytałeś ze zrozumieniem... tam jest dokładnie napisane czym jest midi i do czego służy...jeżeli pomyślisz (a moją intencją jest to, żeby skłonić cię do tego "wyczynu"), to zrozumiesz dlaczego midi nie jest zapisem dźwięku

Przeczytałem ...ale niestety nie rozwiązało to mojego problemu :( ...
Widocznie nie czytałeś ze zrozumieniem... tam jest dokładnie napisane czym jest midi i do czego służy...jeżeli pomyślisz (a moją intencją jest to, żeby skłonić cię do tego "wyczynu"), to zrozumiesz dlaczego midi nie jest zapisem dźwięku

- bluebottle
...A więc mam taki problem że nie mogę wyeksportować midi do wave Pojawia mi się taki
komunikat :"The specified selection did not contain any audio data. Please ensure that
the selection contains the audio data you wish to bounce"Chyba że coś źle robię, jak
tak proszę o pomoc Pozdrawiam ...
Zakładam że plik(track) midi steruje jakimś Vsti, lub instrumentem zewnętrznym.
Może rozwiązaniem okaże się zaznaczenie obszaru który chcesz "mixdownować"
pzdr
komunikat :"The specified selection did not contain any audio data. Please ensure that
the selection contains the audio data you wish to bounce"Chyba że coś źle robię, jak
tak proszę o pomoc Pozdrawiam ...
Zakładam że plik(track) midi steruje jakimś Vsti, lub instrumentem zewnętrznym.
Może rozwiązaniem okaże się zaznaczenie obszaru który chcesz "mixdownować"
pzdr