Spectrasonics Omnisphere - problem z folderem STEAM

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Klawiszowiec123
Spectrasonics Omnisphere - problem z folderem STEAM

Post autor: Klawiszowiec123 » sobota 22 gru 2012, 22:24

Otóż nie dawno pobrałem Spectrasonics Omnisphere, który zawiera około 40 GB. Po udanej instalacji 6 płyt DVD i po wielokrotnych problemach z updatowaniem i keygeanmi w końcu udaje mi się zautoryzować program i odpalić go w Cubase 5. Jednak gdy klikam na dowolne brzmienie to wyskakuje błąd: "Cannot load Soundsource (nazwa brzmienia) because Directory "Core Library" not found". Wygląda na to, że program nie widzi folderu STEAM, który jest zainstalowany na C:\Program Files\Spectrasonicsi waży ponad 40 GB. Również dodam, że gdy miałem problem z updatowaniem to program pytał się o wskazanie folderu STEAM, a ja nie wiedząc o co chodzi wskazałem jakiś inny .
Czy jest może jeszcze opcja wskazania zainstalowanemu Omnispherowi folderu STEAM?

adn_01

Re: Spectrasonics Omnisphere - problem z folderem STEAM

Post autor: adn_01 » niedziela 23 gru 2012, 01:06

...Otóż nie dawno pobrałem Spectrasonics Omnisphere, który zawiera około 40 GB. Po udanej instalacji 6 płyt DVD i po wielokrotnych problemach z updatowaniem i keygeanmi w końcu udaje mi się zautoryzować program i odpalić go w Cubase 5. Jednak gdy klikam na dowolne brzmienie to wyskakuje błąd: "Cannot load Soundsource (nazwa brzmienia) because Directory "Core Library" not found". Wygląda na to, że program nie widzi folderu STEAM, który jest zainstalowany na C:Program FilesSpectrasonicsi waży ponad 40 GB. Również dodam, że gdy miałem problem z updatowaniem to program pytał się o wskazanie folderu STEAM, a ja nie wiedząc o co chodzi wskazałem jakiś inny .
Czy jest może jeszcze opcja wskazania zainstalowanemu Omnispherowi folderu STEAM?
...

Zgłoś swój problem producentowi albo dystrybutorowi... 

Awatar użytkownika
nikdomi

Post autor: nikdomi » niedziela 23 gru 2012, 12:14

...
...Otóż nie dawno pobrałem Spectrasonics Omnisphere, który zawiera około 40 GB. Po udanej instalacji 6 płyt DVD i po wielokrotnych problemach z updatowaniem i keygeanmi w końcu udaje mi się zautoryzować program i odpalić go w Cubase 5. Jednak gdy klikam na dowolne brzmienie to wyskakuje błąd: "Cannot load Soundsource (nazwa brzmienia) because Directory "Core Library" not found". Wygląda na to, że program nie widzi folderu STEAM, który jest zainstalowany na C:Program FilesSpectrasonicsi waży ponad 40 GB. Również dodam, że gdy miałem problem z updatowaniem to program pytał się o wskazanie folderu STEAM, a ja nie wiedząc o co chodzi wskazałem jakiś inny .
...

Zgłoś swój problem producentowi albo dystrybutorowi... ...

Odinstaluj i ponownie zainstaluj program(sam program bez biblioteki brzmień), a następnie podczas konfiguracji wskaz odpowiedni folder.

Pasjonat domowego wirtualnego studia muzycznego.

Awatar użytkownika
elmuz1

Post autor: elmuz1 » niedziela 23 gru 2012, 12:21

...Otóż nie dawno pobrałem Spectrasonics Omnisphere, który zawiera około 40 GB. Po udanej instalacji 6 płyt DVD i po wielokrotnych problemach z updatowaniem i keygeanmi
...

WYPAD!

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » niedziela 23 gru 2012, 12:22

...Otóż nie dawno pobrałem Spectrasonics Omnisphere,

Pobrałeś? Czy jest to oryginał, czy jakiś Warez?

[addsig]
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Zbynia

Post autor: Zbynia » niedziela 23 gru 2012, 14:28

Proste że pirat a skoro korzytsa z pirata to jest jedna zasada - RADŹ SOBIE SAM

ODPOWIEDZ