Korg Creative Control 3 - skąd dostać?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
audiophone
Kontakt:
Korg Creative Control 3 - skąd dostać?

Post autor: audiophone » niedziela 05 lut 2012, 18:17

Witajcie, zakupilem ostatnio korg padKONTROL w zestawie nie było Korg creative control 3 - bardzo mi na tym zależało. Co mam zrobić aby dostać ten pakiet do korga ?
http://www.myspace.com/audiophone

Zbynia

Re: Korg Creative Control 3 - skąd dostać?

Post autor: Zbynia » niedziela 05 lut 2012, 22:17

http://www.korg.com/services/promotions/ckp3_/

niestety kupon zgłoszeniowy zaginął...

ps.Dopytaj się sprzedawcy co z tym pakietem

Awatar użytkownika
Caroozo

Re: Korg Creative Control 3 - skąd dostać?

Post autor: Caroozo » niedziela 05 lut 2012, 22:21

...Witajcie, zakupilem ostatnio korg padKONTROL w zestawie nie było Korg creative control 3 - bardzo mi na tym zależało. Co mam zrobić aby dostać ten pakiet do korga ?... 

Jeśli zakupiłeś nowy sprzęt, gdzie jest jak byk napisane że pakiet takowy masz dostać, tudzież wszelkie znaki na niebie i ziemii pokazują że się należy - pisz do ich serwisu i delikatnie acz stanowczo stwierdź że jesteś rozczarowany że sprzęt nie jest w pełni funkcjonalny etc...Ale z moich informacji wynika że pakiet jest darmowy i dla sprzętu zakupionego po 1 stycznia 2008 który nie ma tego pakietu w zestawie lub ma niższą wersję, jest link do jakiegoś PDFa - prawdopodobnie jakiś formularz z wpisaniem nr seryjnego produktu itd i wysyłają pocztą - wszak w pakiecie jest m.in. Ableton Korg Edition. Także proponuję napisać do nich maila i na pewno pomogą.

Ja ostatnio odpalałem Abletona którego miałem do swojego interfejsu - znalazłem stare projekty pod nim zrobione i chciałem sobie powyciągać to i owo - okazało się jednak że miałem wersję 6 Lite upgrade'owalną do 7, a z opisu na stronie wynikało że należy mi się 8mka - BA - należy mi się wersja Intro! Ale okazało się że nie mam uprawnień. Szybki mail do firmy i okazało się że wersja jaką miałem - Tascam Edition - nie jest wspierana. Dostałem przydział na klucz do wersji M-Audio i przeprosiny. Także - jak to kiedyś w kabarecie padło - "kochany, gadka - na gadkę wszystko załatwisz!" :)

ODPOWIEDZ