Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
-
nysontension - Posty:86
DM w Digi002
autor: nysontension » środa 30 lis 2011, 18:51
Witam.
Mam problem z Digi002. Dzialam na Mac pro, cubase i digi002. Od pewnego czasu nie mam dostepnej (jest szara) opcji direct monitoring'u w cubase 4 ess. Jest to, jak wiadomo, uciazliwe dla osoby nagrywajacej swoj material. Przez pewien okres nie bylo mnie w studio i ktos inny zarzadzal sprzetem. Po moim powrocie zastalem taka sytuacje. Niestety nie mam kontaktu z ta osoba.
Czy ktos z was wie jaka jest przyczyna takiego stanu rzeczy z brakiem DiMon. ?
Prosze o jakas rade.
Z kazdym krokiem, droga do pokonania staje sie krotsza.
-
matiz
-
Kontakt:
...
Witam.
Mam problem z Digi002. Dzialam na Mac pro, cubase i digi002. Od pewnego czasu nie mam dostepnej (jest szara) opcji direct monitoring'u w cubase 4 ess. Jest to, jak wiadomo, uciazliwe dla osoby nagrywajacej swoj material. Przez pewien okres nie bylo mnie w studio i ktos inny zarzadzal sprzetem. Po moim powrocie zastalem taka sytuacje. Niestety nie mam kontaktu z ta osoba.
Czy ktos z was wie jaka jest przyczyna takiego stanu rzeczy z brakiem DiMon. ?
Prosze o jakas rade....
Nowa wersja kubusia albo sterownikow. Niestety, direct monitoring czasem znika w nowszych wersjach ;)
-
nysontension - Posty:86
autor: nysontension » środa 30 lis 2011, 22:48
Nowa w. Cubase'a nie wchodzi w gre, wiec sprobuje postarzeć stery. Co to za kuriozum zeby w nowych driverach znikala tak wazna opcja.
Z kazdym krokiem, droga do pokonania staje sie krotsza.
-
matiz
-
Kontakt:
autor: matiz » czwartek 01 gru 2011, 08:39
...
Nowa w. Cubase'a nie wchodzi w gre, wiec sprobuje postarzeć stery. Co to za kuriozum zeby w nowych driverach znikala tak wazna opcja....
Nie wiem, jak w didgi, ale na pewno tak jest w Konnekcie 6 - w pirewszych sterownikach byl dm, pozniej zniknal