Sampler do plików GIGA?
...
No właśnie. Świetny program w nieco "wieśniackim opakowaniu" graficznym. Zatrudnienie grafika to dobra rada i autor Samplelorda nie powinien się obrażać za takie uwagi. Z pewnością program sprzedawał by się znacznie lepiej i dola dla grafika zwróciła by się z nawiązką.
Re: Sampler do plików GIGA?
Translator
...tym...
czyli rozumiem, że jak przepuszczę to wszystko przez w/w konwerter, to spokojnie będe mógł włączyć finale 2009 i załadować kontakta z otrzamanymi samplami? Pytam,bo teraz właśnie używam finale 2009 i pracuję na kontakcie. Wszystko idzie pięknie, tylko te ewestowskie brzmienia trochę mnie irytują. Miejmy nadzieję, że jak dopadnę te, które bym chciał - to wszystko będzie git.
Mam jakieś horrizony wienny, ale nie wiem co z tymi czterema partami zrobić. Wie ktoś może? Wszystkie cztery pliki są zakończone "exe", ale jak kliknąłem to pojawił mi się tylko skrót ms-dos i tyle;-))) Wierzcie mi albo nie, ale miałem nadzieję,że coś się zacznie rozpakowywać a tu gucio...
Co za bzdury w Kontakcie nie ma cegoś takiego jak funkcja import ?
Jak Ci za mało to koup polski program do konwersji róźnych formatów sampli
Wyguglaj sobie WG extreme sample converter
czyli rozumiem, że jak przepuszczę to wszystko przez w/w konwerter, to spokojnie będe mógł włączyć finale 2009 i załadować kontakta z otrzamanymi samplami? Pytam,bo teraz właśnie używam finale 2009 i pracuję na kontakcie. Wszystko idzie pięknie, tylko te ewestowskie brzmienia trochę mnie irytują. Miejmy nadzieję, że jak dopadnę te, które bym chciał - to wszystko będzie git.
Mam jakieś horrizony wienny, ale nie wiem co z tymi czterema partami zrobić. Wie ktoś może? Wszystkie cztery pliki są zakończone "exe", ale jak kliknąłem to pojawił mi się tylko skrót ms-dos i tyle;-))) Wierzcie mi albo nie, ale miałem nadzieję,że coś się zacznie rozpakowywać a tu gucio......
Admin chyba pojechal na ryby

.........tym...
Mam jakieś horrizony wienny, ale nie wiem co z tymi czterema partami zrobić. Wie ktoś może? Wszystkie cztery pliki są zakończone "exe", ale jak kliknąłem to pojawił mi się tylko skrót ms-dos i tyle;-))) Wierzcie mi albo nie, ale miałem nadzieję,że coś się zacznie rozpakowywać a tu gucio......
Admin chyba pojechal na ryby ...
...chyba masz rację. )
Uzywam go na codzien chyba czesciej niz Kontakta.
Kiedy sie mozemy spodziewac nowej wersji?