Sampler do plików GIGA?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
KAFEL
Re: Sampler do plików GIGA?

Post autor: KAFEL » wtorek 23 cze 2009, 11:10

PS. I jeszcze jakby jakiś zaprzyjaźniony grafik zrobił nową szate graficzną, byloby mega extra.
...
No właśnie. Świetny program w nieco "wieśniackim opakowaniu" graficznym. Zatrudnienie grafika to dobra rada i autor Samplelorda nie powinien się obrażać za takie uwagi. Z pewnością program sprzedawał by się znacznie lepiej i dola dla grafika zwróciła by się z nawiązką.

Awatar użytkownika
KAFEL

Post autor: KAFEL » wtorek 23 cze 2009, 11:15

(nie nki nie nkm) Chodzi mi o bibliotekę z Kontakta aby przekonwertować w całości do wav ...
Translator

Finito

Post autor: Finito » niedziela 05 cze 2011, 15:48

A to ja mam pytanie: czym przekonwertować biblioteki z formatu giga na format do kontakta??

mrbm

Post autor: mrbm » niedziela 05 cze 2011, 16:38

Core i5, 16GB RAM, Sonar8 Producer, NI Komplete 7, VSLinstruments, Symphobia, Tonehammer Requiem, CineOrch, Hollywoodwinds, Drums of War

Finito

Post autor: Finito » niedziela 05 cze 2011, 17:55

...tym... 

czyli rozumiem, że jak przepuszczę to wszystko przez w/w konwerter, to spokojnie będe mógł włączyć finale 2009 i załadować kontakta z otrzamanymi samplami? Pytam,bo teraz właśnie używam finale 2009 i pracuję na kontakcie. Wszystko idzie pięknie, tylko te ewestowskie brzmienia trochę mnie irytują. Miejmy nadzieję, że jak dopadnę te, które bym chciał - to wszystko będzie git. 

Mam jakieś horrizony wienny, ale nie wiem co z tymi czterema partami zrobić. Wie ktoś może? Wszystkie cztery pliki są zakończone "exe", ale jak kliknąłem to pojawił mi się tylko skrót ms-dos i tyle;-))) Wierzcie mi albo nie, ale miałem nadzieję,że coś się zacznie rozpakowywać a tu gucio...

Andyeis

Post autor: Andyeis » niedziela 05 cze 2011, 19:52

...A to ja mam pytanie: czym przekonwertować biblioteki z formatu giga na format do kontakta??...

Co za bzdury w Kontakcie nie ma cegoś takiego jak funkcja import ?
Jak Ci za mało to koup polski program do konwersji róźnych formatów sampli

Wyguglaj sobie WG extreme sample converter

Andyeis

Post autor: Andyeis » niedziela 05 cze 2011, 20:01

......tym... 

czyli rozumiem, że jak przepuszczę to wszystko przez w/w konwerter, to spokojnie będe mógł włączyć finale 2009 i załadować kontakta z otrzamanymi samplami? Pytam,bo teraz właśnie używam finale 2009 i pracuję na kontakcie. Wszystko idzie pięknie, tylko te ewestowskie brzmienia trochę mnie irytują. Miejmy nadzieję, że jak dopadnę te, które bym chciał - to wszystko będzie git. 

Mam jakieś horrizony wienny, ale nie wiem co z tymi czterema partami zrobić. Wie ktoś może? Wszystkie cztery pliki są zakończone "exe", ale jak kliknąłem to pojawił mi się tylko skrót ms-dos i tyle;-))) Wierzcie mi albo nie, ale miałem nadzieję,że coś się zacznie rozpakowywać a tu gucio......

Admin chyba pojechal na ryby

Finito

Post autor: Finito » niedziela 05 cze 2011, 20:53

.........tym... 

Mam jakieś horrizony wienny, ale nie wiem co z tymi czterema partami zrobić. Wie ktoś może? Wszystkie cztery pliki są zakończone "exe", ale jak kliknąłem to pojawił mi się tylko skrót ms-dos i tyle;-))) Wierzcie mi albo nie, ale miałem nadzieję,że coś się zacznie rozpakowywać a tu gucio......

Admin chyba pojechal na ryby ...

...chyba masz rację. )

Awatar użytkownika
BassFun

Post autor: BassFun » poniedziałek 29 sie 2011, 23:24

Oczywiscie ze czekamy na nowego Samplelorda.
Uzywam go na codzien chyba czesciej niz Kontakta.
Kiedy sie mozemy spodziewac nowej wersji?

ODPOWIEDZ