NI Battery - problem na MACu

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
muraszallegro
NI Battery - problem na MACu

Post autor: muraszallegro » niedziela 17 kwie 2011, 18:19

Witam, mam problem. Kupiłem NI battery 1.0 i updaty do wersji 2 i 3. Muszę zainstalować 1 cześć a potem updatować żeby mieć najnowszą wersję. Przy instalacji 1.0 mam problem. Mam MAC os 10.6.7 i pojawia się komunikat "nie obsługiwane środowisko classic". Wersja 1.0 jest jeszcze pod starą wersję Mac os, gdzie "środowisko classic" było. Wiecie może jak rozwiązać ten problem. Czy jest może nowa instalka "starego" battery? Czy jakiś update nowego Mac Os. żeby obsługiwać do środowisko? Proszę o pomoc. Mam nadzieję że ktoś pracuję na Macu i Battery i też miał pierwszą cześć i updaty.Pozdrawiam.

Andyeis

Re: NI Battery - problem na MACu

Post autor: Andyeis » niedziela 17 kwie 2011, 22:04

...Witam, mam problem. Kupiłem NI battery 1.0 i updaty do wersji 2 i 3. Muszę zainstalować 1 cześć a potem updatować żeby mieć najnowszą wersję. Przy instalacji 1.0 mam problem. Mam MAC os 10.6.7 i pojawia się komunikat "nie obsługiwane środowisko classic". Wersja 1.0 jest jeszcze pod starą wersję Mac os, gdzie "środowisko classic" było. Wiecie może jak rozwiązać ten problem. Czy jest może nowa instalka "starego" battery? Czy jakiś update nowego Mac Os. żeby obsługiwać do środowisko? Proszę o pomoc. Mam nadzieję że ktoś pracuję na Macu i Battery i też miał pierwszą cześć i updaty.Pozdrawiam. ...

To wszystko odbywa się tak samo jak na pc-ecie
Musisz zarejestrować program na stronie NI
Wcześniej pobierz program z ich strony do rejestracji odbywa się to zazwyczaj bez problemu
Nie wiem jaka jest teraz ostatnia wersja battery Ale updaty do kolejnych wersji są zazwyczaj pLatne
wersja Classic na maca to jakieś srasznie stare dzieje nic dziwnego ze się nie chce zainstalować
Jeśli kupiłeś program od kogoś to musiśź przenieść licencję na siebie

ODPOWIEDZ