Cubase 6.0.1 - pre-release update
U mnie działa. No i wreszcie kolorowe suwaki
Szczegółowe informacje na stronie Steinberg'a w pdf version history i na forum Cubase
- Łukasz1985
Re: Cubase 6.0.1 - pre-release update
...może ktoś zechce wypróbować.
Szczegółowe informacje na stronie Steinberg'a w pdf version history i na forum Cubase...
Ściagnolem zainstalowalem:)
[addsig]
- Łukasz1985
...
Szczegółowe informacje na stronie Steinberg'a w pdf version history i na forum Cubase...
...
...powiem tyle na temat tego update po zainstalowaniu update 6.01 przestalo mi czytac projkty z aranzacjami midi z wersji 6.0.0 (wokalne mi czytalo same sciezki audio) a po zainstalowaniu na nowo windowsa nie chcialo czytac projektow z (aranze w midi) nawet z nowej wersji 6.01. Ten update to jakas porazka
Ten update to jakas porazka
...
a dokładniej pre-release - czyli sam się zgodziłeś być sobie królikiem doświadczalnym...

a dokładniej pre-release - czyli sam się zgodziłeś być sobie królikiem doświadczalnym......
Hmm, a mnie działa bezboleśnie i problemów z czytaniem starych projektów, również z v5 - brak.
Jacek
...
...
...
...powiem tyle na temat tego update po zainstalowaniu update 6.01 przestalo mi czytac projkty z aranzacjami midi z wersji 6.0.0 (wokalne mi czytalo same sciezki audio) a po zainstalowaniu na nowo windowsa nie chcialo czytac projektow z (aranze w midi) nawet z nowej wersji 6.01. Ten update to jakas porazka
...
U mnie działa, i audio i midi stare projekty z Cubase5
nie instalowałem specjalnie na nowo windowsa dla Cubase 6.
Mam zaistalowane C5 i C6. działa
[addsig]
Mogę tylko dołożyć moje "+1". Wszystko śmiga bez problemów.
...
Mogę tylko dołożyć moje "+1". Wszystko śmiga bez problemów.
...
Bo powinien śmigać. Ale gdyby się ktoś mał burzyć, to zawsze producent może zganić na to, że to jeszcze nie końcowe oficjalne update.