Witam serdecznie!
Od czasu do czasu pojawia się problem z wyświetlaniem załadowanych wtyczek VST w cubase-nie chcą się wyświetlać kiedy chce np coś w nich edytować, podejrzeć załadowany intrument itp.
Miał ktoś podobny problem? Prosze o odpowiedz.
Witam serdecznie!
Od czasu do czasu pojawia się problem z wyświetlaniem załadowanych wtyczek VST w cubase-nie chcą się wyświetlać kiedy chce np coś w nich edytować, podejrzeć załadowany intrument itp.
Miał ktoś podobny problem? Prosze o odpowiedz.
...
Witam serdecznie!
Miał ktoś podobny problem? Prosze o odpowiedz....
Oczywiście próbuję instrumenty włączac z kanału midi na scenie Cubase, jak i w "VST instruments" Naciskam na odpowienie przyciski do wyświetlenie i nic.
A gdzie konkretnie zainstalowałeś te VSTi?
...
Ustalmy jedną rzecz,że instrumenty załadowałem tam gdzie trzeba i mozna je uruchomić spod Cubase bez problemu, ale nagle w jakim momencie nie mogę ich ponownie wyswietlić, chociaz juz są załadowane w projekcie. np
Mam je na danym kanale midi i moge nimi grać i wyświetlac w razie potrzeby po czym nagle juz ich nie widać.
...
...
...
Ustalmy jedną rzecz,że instrumenty załadowałem tam gdzie trzeba i mozna je uruchomić spod Cubase bez problemu, ale nagle w jakim momencie nie mogę ich ponownie wyswietlić, chociaz juz są załadowane w projekcie. np
Mam je na danym kanale midi i moge nimi grać i wyświetlac w razie potrzeby po czym nagle juz ich nie widać.
Nie wiem, czy się dobrze wyrażam, ale dokładnie chodzi o to,że nie mogę wyświetlić nie wiem skórki, modułu vst, chociaz jest załadowany w kanale midi Cubase na scenie-nie mogę go zobaczyć
...
...